To je to što me zanima!

Premijer Plenković predstavio razvojne prioritete županijama, gradovima i općinama...

Premijer je predstavio županima i predstavnicima udruga gradova i općina plan gospodarskog oporavka, poreznu reformu, reformu lokalne samouprave, mogućnosti korištenja EU fondova i 5 razvojnih prioriteta
Vidi originalni članak

U uvodnom je obraćanju Andrej Plenković kao cilj Vlade u idućih šest mjeseci istaknuo izradu programa i dokumenata za dugoročni strateški razvoj Hrvatske, i to za pet prioritetnih područja: socijalnu sigurnost, kvalitetnu budućnost za gospodarstvo s naglaskom na nove tehnologije i otvaranje radnih mjesta, samodostatnost u proizvodnji hrane, osnaživanje solidarnosti u društvu i globalno jačanje Hrvatske.

Plenković je to najavio na osmom sastanku Vlade sa županima i predstavnicima udruga gradova i općina, koji se održava u Gospiću radi usklađivanja višerazinskog upravljanja i partnerstva svih hrvatskih županija, gradova i općina.

Radni dio sastanka zatvoren je za javnost nakon čega se očekuju izjave Plenkovića i drugih sudionika.

Partnerstvo svih razina vlasti u ovom se formatu provodi od prosinca 2016. godine radi ravnomjernog regionalnog razvoja Hrvatske, a prethodni su sastanci održani u Zagrebu, Požegi, Šibeniku, Varaždinu, Rijeci, Zadru i Koprivnici.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Covid-HDZ 19.09.2020.

    Admin cemu si mi dao zuti karton na ovo? Zato jer se ne slazem sa muljazor ima koje ti podrzavas? Sada, daj jos jedan Žuti karton radi vrijeđanja korisnika, autora, subjekta članka ili prozivanje admina Daj muljatoru odj......... 18. Rujan 2020

  • jošsmotu 18.09.2020.

    maskembal ko i do sad

  • NikolaTesla 18.09.2020.

    Ojn predstavlja razvojne programe onima koji ih koče iz petnih žila, dok ne mrku lovu oni. Njegovi. Comedia del Arte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare