To je to što me zanima!

'Premijera je netko savjetovao da odustane od Lozančića'

Ja sam siguran da gospodin Orešković ne poznaje niti gospodina Lozančića niti bilo koga u Hrvatskoj, rekao je predsjednik HSS-a Krešo Beljak
Vidi originalni članak

Krešo Beljak, šef HSS-a je u četvrtak govorio za N1 televiziju o smjeni Dragana Lozančića i  i o navodnim informacijama da je premijer Tihomir Orešković odlučio Lozančića imenovati svojim savjetnikom.

- Pa netko ga mora savjetovati. Ja sam siguran da gospodin Orešković ne poznaje niti gospodina Lozančića niti bilo koga u Hrvatskoj... Tako da očito mu je to netko savjetovao... Vidimo da se predomislio pa mu je očito netko moćniji savjetovao da to ne bi bila dobra ideja - rekao je Beljak. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 06.05.2016.

    Bilo bi dobro da Beljaka netko savjetuje, da ne prica bedastoce i gluposti,...

  • mariocalabrese 06.05.2016.

    Ako je to istina to sto pisete o Beljaku on je za mene dno znaci dna isti Hurac kao dobar dio takozvanih domoljuba iz kradezea:

  • bajica1009 06.05.2016.

    A tko je od njih autonoman pa svi imaju sponzore i savjetnike izvana zato poturaju koje kake bjelosvjetske firme, sjetimo se samo ranijeg HDZ-a sa austrijskom štedionicom i lihvarskih kamata, sve su to pripadnici istog plemena, zato su se mnogi pitali kako je Milanović mogao ponuditi sve MOST-u a da se nije savjetovao sa partnerima zato što ima stav i zna što treba uraditi. A ne kao ovi seratori od domoljuba malo po savjet na Kaptol malo u ameriku, kanadu sve sitni plačenici bez morala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare