To je to što me zanima!

Premijerka: Nema žurbe za izborima, sve je pod kontrolom

Premijerka je nabrajala da imamo puno posla prije potpisivanja pristupnog ugovora, referendum, sjednicu Europskog vijeća, a tek onda slijedi razgovor o izborima
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor javila se izravno u Dnevnik HRT-a sa zračne luke Pleso po povratku iz Londona gdje se sastala s tamošnjim premijerom Davidom Cameronom. Zahvalila se građanima i posebno braniteljima bez čije ljubavi prema domovini, žrtve i hrabrosti ne bi bilo Hrvatske. Rekla je i kako možemo biti ispunjeni ponosom, ali da treba nastaviti puno i predano raditi do pristupnog ugovora. Nakon njega slijedi referendum, sjednica Europskog Vijeća, a tek onda će vladajuća koalicija razgovarati o datumu izbora. 

- O datumu parlamentarnih izbora dogovorit će se vladajuća koalicija krajem lipnja, nakon sjednice Europskog  vijeća, rekla je Kosor. Na upit voditelja Dnevnika, Kosor nije htjela dalje razgovarati o izborima.

- Vrlo precizno sam odgovorila na vaše pitanje, dogovor o izborima bit će nakon ovog procesa.  Nikakve žurbe nema. Situacija je pod kontrolom što pokazuje i današnji dan, rekla je Kosor i dodala da je U Londonu čula da su osim Europske Komisije hrvatskim napretkom zadovoljne i zemlje članice EU.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • marisst 12.06.2011.

    da tocno,,,sve u svemu,,,ali cini mi se samo smo ovde jaki,,,a ajmo na ulicu,,useremo se!!!!skuzajte!!!

  • marisst 12.06.2011.

    to si dobro rekla,..Izljubila si i izgrlila cilu Europu,,,sada smo sigurni!!!!!!!!!

  • Nesvrstani_1 11.06.2011.

    Da su HDZ lopovi u oporbi, i te kako bi im se žurilo na izbore. Sjebat će vas vaš bivši šef

Komentiraj...
Vidi sve komentare