To je to što me zanima!

Premijerka o transkriptima: Na toj istrazi ja osobno inzistiram

Premijerka kaže kako analiziraju rad ureda za suradnju s međunarodnim kaznenim sudom. Rekla je kako želi da Hrvatska potpuno bude uređena kao pravna država
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor je u utorak komentirala istragu transkripata dostavljenih haaškom tribunalu. Kazala je kako sve prijepore, dvojbe i različite informacije treba rasvjetiliti. Istaknula je kako se na tome radi te ona osobno na tome inzistira. Kosor kaže i kako analiziraju rad ureda za suradnju s međunarodnim kaznenim sudom. 

Premijerka je rekla da pravna država traži istinu i o razdoblju koje se spominje u raznim polemikama. Naglasila je kako želi Hrvatsku u potpunosti uređenu kao pravnu državu. Kosor vjeruje kako će vrlo brzo imati rezultate. Kaže kako o svemu treba manje polemizirati.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • zombi xxx 27.04.2011.

    sklonite jacu sa portala muka mi je od nje

  • pacijent 27.04.2011.

    kao prvo bez drzavnog odvijetnika bez ministra i predsijednika ne moze niko jedan papiric iznijet iz ureda sigurnosti to je malo veca procedura !! u prijevodu znali ste bar vi na celu ko je sta izdao a sada kad dolaze izbori niko nista ne zna ???? zanima me dali vas to imalo pece u dusi sta radite tom jadnom narodu!!

  • blonde 26.04.2011.

    ...kako izgleda, ona stvarno misli da smo mi ovce ili nešto s njom nije u redu...sramota, tko vodi ovu lijepu našu...kada će prestati ta agonija..

Komentiraj...
Vidi sve komentare