To je to što me zanima!

Kosor: Parlamentarni izbori održat će se krajem 2011. god.

Mi ćemo se u vladajućoj koaliciji dogovoriti i odrediti datum izbora. Prema tome, kraj ili sami kraj 2011. će biti izbori, kazala je u petak premijerka Jadranka Kosor
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor je u petak izjavila kako će se parlamentarni izbori u Hrvatskoj održati krajem 2011. godine.  Proljeće 2012. je redoviti rok do kada se moraju održati izbori, kazala je Kosor, no dodala je kako će oni ipak biti ranije, što ne znači da su prijevremeni u onom smislu u kojem to neki zazivaju. 

 - Mi ćemo se u vladajućoj koaliciji dogovoriti i odrediti datum izbora. Prema tome, kraj ili sami kraj 2011. će biti izbori - kazala je Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • džag 03.01.2011.

    čim izgubi izbore u aps sa njom neka pravi društvo svom ivi

  • ujo66 02.01.2011.

    gspodjo premijerka znam da imate neopisivu zelju da za vasega mandata uvedete zemlju u europsku uniju. europska unija nam je ionako sudjena. ali isto tako natjerajte sve one ministre pa i sebe samu koji su obecavali boljitak ekonomije, gospodarstva, socijalno ugrozenih. da odgovaraju za prevaru koju su napravili hrvatskom narodu laznim obecanjima. i mojoj djeci danas treba mljeka koje nemogu priustiti radoma a vi samo pravite rosade u ministarstvima gdje nesposobni idu sa boljeg na jos bolje placeni posao. gdje su tu kaznjavanja. a gdje vase solidariziranje sa socijalom koju ste vi napravili.

  • jao meni 02.01.2011.

    najbolje svu tu vladajuću bagru pred zid, a dalje znamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare