To je to što me zanima!

Premijerka: Pivarijada je dobra za jaču suradnju s Bavarskom

Dani piva su zaista lijepa manifestacija, dobra za razvoj gospodarstva, kazala je premijerka Jadranka Kosor koja je u Karlovac došla odmah nakon sjednice Vlade
Vidi originalni članak

Kasno poslijepodne karlovačke je Dane piva posjetila premijerka Jadranka Kosor. U društvu stranačkih kolega, župana Ivana Vučića i njegovog zamjenika Josipa Šafara, te gradonačelnika Damira Jelića, obišla je štandove i ugostitelje na ovogodišnjoj manifestaciji, a zadržala se u Šumarskom kutiću.

- Došla sam nakon sjednice Vlade, a na poziv karlovačkih kolega. Dani piva su zaista lijepa manifestacija, dobra za razvoj gospodarstva, a svakako obogaćuje i suradnju županije s Bavarskom. U Karlovcu smo dogovorili i neke projekte, ali još je rano govoriti o tome. Ovdje sam, zapravo, u prijateljskoj, neslužbenoj posjeti - kazala je premijerka.

Na pivarijadi je srela i koalicijske partnere, Božidara Pankretića i Josipa Friščića koji su nakon sastanka predizbornog stožera stranke za 7. izbornu jedinicu, navratili na Dane piva.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Ivo Lola Ribar 03.09.2011.

    ionako nam drzava izgleda ko da ju pijanci vode....

  • ribić2 02.09.2011.

    Jeli došla svojim vozilom i o svom trošku ili taj njezin izlet među ostalima i ja plačam.

  • BerryDarling 02.09.2011.

    Muka mi je više od tog njenog kreveljenja i preseravanja "kao ja nešto radim" smijesno da u Hrvatskoj premijer može postat žena koja je 80-ih bila ku... pa novinar, a glupa je za popi.... ne zna riječ stranog jezika i bruka nas na medunarodnoj sceni svakim svojim istupom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare