To je to što me zanima!

'Premijerka se nije smjela susresti s osumnjičenikom'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Predsjednik kaže da Kosor treba biti opreznija i da se s osumnjičenicima, misleći na Polančeca. U UN-u je govorio o borbi protiv gladi i siromaštva
Vidi originalni članak

Predsjednik Josipović u svom je prvom govoru pred Općom skupštinom Ujedinjenih naroda govorio o hrvatskim stajalištima u borbi protiv gladi i siromaštva. Rekao je da su pred nama novi izazovi s kojima ćemo se morati boriti da ih prevladamo. Kaže da je to imperativ našeg vremena, da zajedno preuzmemo odgovornost u duhu razumijevanja, tolerancije, dijaloga i solidarnosti, javlja HRT. Rekao je da njegov, a potom boravak premijerke Kosor u SAD-u pružaju mogućnost za jačanje naše pozicije u UN-u. Komentirao je Kosoričinu izjavu da ju se proziva za susret s Damirom Polančecom. Kaže da ne zna na koga je mislila kad je rekla da se on sastao s pravomoćno osuđenim čovjekom koji je potkradao proračun. Dodao je da se s osumnjičenicima ne komunicira, posebno ne netko na njenoj dužnosti te vjeruje da će ubuduće biti više opreza u tim kontaktima. Susreo se i s Ivanom Šimonovićem, pomoćnikom glavnog tajnika UN-a, te rekao da je dobro da imamo svog predstavnika na tako važnoj poziciji. Rano jutros, nakon govora i sastanaka, na Facebooku je ostavio poruku u kojoj je napisao i da se susreo s više šefova država te Billa Clintona i Angelu Merkel za koje je rekao da su iskreni prijatelji Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • HUMI 21.09.2010.

    E pa sada je kaznite-smjenite je..... Hebote otkad bi radnik dobija otkaz samo da jednom nešto zezne..

  • ImamNesZaRec 21.09.2010.

    Predsjednik kaže da Kosor treba biti opreznija i da se s osumnjičenicima, misleći na Polančeca. Ja ne kuzim ovu recenicu. :) Meni nema smisla. :)

  • nogometas05 21.09.2010.

    Javio se onaj koji se nalazio sa pravomoćno osuđenim za kaznena djela..ajde bjeloglavbi samo se ti ne javljaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare