To je to što me zanima!

Umrla je djevojka u Klaićevoj: Teško je stradala u potresu

Unatoč naporima svih djelatnika bolnice u Klaićevoj djevojka je podlegla ozljedama. Izražavamo iskreno sućut obitelji, rekao nam je ravnatelj bolnice u Klaićevoj
Vidi originalni članak

Unatoč naporima svih djelatnika bolnice u Klaićevoj djevojka je podlegla ozljedama. Izražavamo iskreno sućut obitelji, rekao nam je ravnatelj klinike za dječje bolesti u Klaićevoj, profesor doktor Goran Roić.

Djevojka (15) je, podsjetimo, teško stradala u potresu koji je u nedjelju pogodio Zagreb. 

OBJAŠNJENJE GEOFIZIČARA 'Ovaj potres nije iznenađenje, sada rasjed treba zacijeliti...'

Djevojka je stradala u Đorđićevoj ulici. 

- Duboko me rastužila vijest o smrti djevojke koja je preminula od ozljeda zadobivenih u potresu. Izražavam sućut roditeljima i obitelji, gubitak mladog života nemjerljiva je šteta jučerašnje nepogode. U trenucima nemoći pred snagom prirode svi smo se nadali da će ova prirodna katastrofa proći bez ljudskih žrtava. Izgubljeni život naše mlade sugrađanke sve nas je pogodio - objavio je predsjednik Zoran Milanović na Facebooku.

- S velikim žaljenjem primili smo vijest o tragičnoj smrti mlade djevojke nakon jučerašnjeg potresa u Zagrebu. Njezinoj obitelji izražavamo iskrenu sućut, suosjećanje i solidarnost - napisao je premijer Andrej Plenković u svoje i ime Vlade. 

Epicentar potresa je, podsjetimo bio u gradskoj četvrti Podsljeme. Nakon prvog najsnažnijeg potresa magnitude 5.5 uslijedilo je više njih. Tlo se u Zagrebu treslo i u ponedjeljak.

STRANI MEDIJI: 'Potres u Zagrebu otežao je karantenu zbog korona virusa'

Ozlijeđeno je ukupno 27 ljudi, od kojih je nažalost jedna žrtva preminula. Nastala su brojna oštećenja na zgradama, najviše u Podsljemenu, a oštećene su i brojne stare zgrade u centru Zagreba. 

PODRHTAVANJE TLA Novi potres zaljuljao Zagreb: Magnituda je 3,7 po Richteru

Mnoge su zgrade i kuće toliko oštećene da više nisu sigurne za stanovanje. 

 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • mali4_1 11.07.2020.

    Neka nas smrt ove djevojčice ujedini u ovim teškim vremenima. Shvatimo da je ljudski život najvrijedniji i da moramo širiti zajedništvo, ljubav i međusobno razumijevanje. Počivaj u miru djevojčice draga, gdje god bila. Mi te nećemo zaboraviti, a obitelji izražavam najiskrenije saučešće i nadam se da će naći snage preboljeti gubitak djeteta i nastaviti sa svojim životima.

  • 24.03.2020.

    Počivaj u miru, anđele.. Najdublja sućut obitelji. 😢😢

  • sony55 23.03.2020.

    Strašno, tako mlada a stradala :( Imao sam prilike vidjeti više starih zgrada u centru grada, neke su s dvorišne strane izgledale prilično loše. Znao sam u sebi izgovoriti, ne daj Bože potresa, jer bi se lako mogle srušiti. To se nažalost dogodilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare