To je to što me zanima!

Preminula Sanaderova punica, sahranili je u strogoj tajnosti

Na privatnoj ceremoniji nije bilo nikog osim najbliže obitelji. Bio je to "tihi pokop", što znači da je osmrtnica objavljena u medijima tek dan nakon sprovoda
Vidi originalni članak

Punica bivšeg premijera Ive Sanadera, Karmela Šarić sahranjena je u ponedjeljak na splitskom groblju Lovrinac. Na privatnoj ceremoniji nije bilo nikog osim najbliže obitelji. Bio je to "tihi pokop", što znači da je osmrtnica objavljena u medijima tek dan nakon pokopa. 

Kako piše Jutarnji list, na pokopu su bili samo njezin suprug Ivo, djeca Mirjana Sanader i Nenad Šarić, nećakinja i nekoliko rođaka. Još je nekoliko susjeda iz ulice samo poslalo cvijeće.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • dedek56 09.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • drug Tito_1 08.08.2012.

    koga briga šta nas maltretirate s tom lopovskom obitelji sramotom Hrvatske, toliko mladih života ode za 200 bogatih lopova!!!

  • Yassa 08.08.2012.

    a jeli imala kakvu štednu knjižicu, a sada borba za naslijedstvo

Komentiraj...
Vidi sve komentare