To je to što me zanima!

Preminulu manekenku (14) je otrovala ljubomorna suparnica?

Ruski liječnici pronašli su tragove otrova, a iz kineske bolnice potvrdili su da je, prije smrti, imala teško trovanje krvi, oštećene organe, disfunkciju jetre te da su joj bubrezi otkazivali
Vidi originalni članak

Smrt četrnaestogodišnje manekenke Vlade Dzyube postala je misterij koji se treba otkriti, prenosi Mirror.

Uzrok smrti isprva je bila iscrpljenost, s obzirom na tro da je Vlada bila na 'robovlasničkom' ugovoru u Kini i nije imala niti odmora, a ni zdravstveno osiguranje. 

Druge teorije upućivale su na kronični meningitis ili septikemiju, ali prema novim rezultatima izgleda da je Vlada čak mogla biti ubijena.

Naime, nakon što joj je tijelo došlo u Rusiju, izvršena je još jedna obdukcija. Prema njoj, u tijelu su doktori pronašli tragove 'biološkog otrova'. 

- Vladu je mogao ugristi otrovni insekt, mogla je pojesti nešto ili ju je netko namjerno otrovao, piše u priopćenju.

Spomenut otrov dignuo je paniku da je mladu manekenku mogla ubiti bilo tko od njezine ljubomorne konkurencije. 

Iako stručnjaci još uvijek nisu pronašli podrijetlo samog otrova, jasno je da Vladu nije mogla ubiti samo infekcija. Iz kineske bolnice u kojoj je umrla poručili su da je imala teško trovanje krvi, oštećene organe, disfunkciju jetre te da su joj otkazivali bubrezi. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Dalibor0704 15.11.2017.

    Razni proizvođači koriste modele za svoju odjeću, obuću i slično, starosti od beba do punašnih dama u godinama. Nije problem mladost modela ili manekenki, već nedostatak kontrole prilikom snimanja, revija i sličnog. Koliko je do sada curica silovano na modnim seansama? Gomila. Treba donijeti striktne zakone, a ne da čuvari okreću manekenke kako žele, čak i misice na svjetskim natjecanjima. A da je konkurencija ubojita, to se zna.

  • Ramone1 15.11.2017.

    Vjerojatno je samo greška u tipkanju, valjda 24 god.?

  • fiondica 15.11.2017.

    Preminula 14-godisnja "djevojčica". Nikakvim poslom se ona nije trebala baviti. Roditelje pohapsiti i u zatvor za trgovanje vlastitim djetetim. Sta ti je roditeljska pohlepa i neostvarene ambicije? Čudo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare