To je to što me zanima!

Dječak (16) umro: Dok su igrali nogomet, pogodila ga je munja

Munja je u subotu pogodila dvojicu dječaka na terenu. Usprkos naporima liječnika, dječak je preminuo u nedjelju prijepodne. Drugi dječak (14) je u stabilnom stanju
Vidi originalni članak

Dječak (16), kojeg je u subotu tijekom nogometne utakmice pogodila munja, preminuo je u subotu nešto iza 11 sati, potvrdili su iz bjelovarske Opće bolnice. Munja ga je pogodila u predjelu lijevog uha i prošla kroz tijelo. Iako su liječnici poduzeli sve kako bi spasili dječaka, ozljede su bile preteške.

Stanje drugog dječaka (14) je stabilno. 

Munja je udarila u teren u subotu oko 17 sati dok se igrala utakmica domaćeg NK Trnskog iz Nove Rače i NK Brezovca. 

Od udara je na terenu palo šest nogometaša, no dvojica su ostala ležati.

- Svi su nakon par sekundi ustali, osim po jednog igrača iz svake momčadi koji su ostali ležati na sredini igrališta. Moj kolega trener i ja smo utrčali u teren i svaki je pokušao pomoći svom igraču – kazao je trener domaćih dječaka Igor Blagojević. Okrenuo je dječaka na bok i vidjevši da nema pulsa pokušao ga je reanimirati. 

- Počeo sam mu masirati srce, dok je moj kolega telefonom zvao Hitnu, od koje su dobivali i uputu kako pomoći dječaku. Nisam siguran da sam ga uspio vratiti u život, ali ga je ekipa Hitne reanimirala – kazao nam je Blagojević.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • user_182246 10.06.2013.

    Nisam ga znao, no stvarno žalosno da se ovako nešto dogodilo i to tako mladoj osobi :(( Čuo sam da si bio dobar čovjek!! ♥ Domagoj Novak - Zauvijek među nama! ♥ Iskrena sućut obitelji, prijateljima i klubu NK Trnski!! Domagoj, neka ti je laka zemlja :(((

  • sssandra 10.06.2013.

    jadan momak,tragedija.ne daj Bože nikome......

  • SanjaPetronijevic 10.06.2013.

    Najiskrenija sucut obitelji :(((((((((

Komentiraj...
Vidi sve komentare