To je to što me zanima!

Preminuo je "Čovjek drvo": Po cijelom je tijelu imao izrasline

Indonezija: Dede Koswara (45) imao je izrasline po cijelom tijelu. Liječnici su mu 2008. uklonili šest kilograma izraslina na tijelu. Nadao se normalnom životu...
Vidi originalni članak

Dede Koswara (45) iz Indonezije umro je u subotu, piše Tribun Regional . Koswara je bio jedan od prvih zabilježenih slučajeva poznatiji kao "Čovjek drvo".

Cijela noćna mora počela je kada je Dede kao 15-godišnjak posjekao koljeno. Malena bradavica stvorila mu se na mjestu rane i počela se širiti. Morao se odreći graditeljstva i, kako bi preživio, pridružiti se putujućem cirkusu nakaza. Kada je prestao moći uzdržavati obitelj, napustila ga je žena s kojom je bio u braku deset godina te je sa sobom povela i dvoje djece. Liječnici su zaključili kako je za bradavice kriv HPV, a posebno Dedeov slab imunološki sustav.

Liječnici su mu 2008. godine uklonili šest kilograma izraslina na tijelu . Nadao se normalnom životu, mogao je pisati, nositi stvari i držati žlicu u ruci. No, nažalost izrasline su mu se počele vraćati. Ipak, uzrok smrti nisu bile izrasline već razni poremećaji organa, odnosno jetre, bubrega, pluća i mozga.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 02.02.2016.

    Davno sam gledao dokumentarac o tom čovjeku. Na videu nije mi jasna jedna stvar, kako je mogao stavit majicu na sebe (mislim zbog ogromnih izraslina na šakama).? Jadnik napokon je našao svoj mir.

  • tucam3 02.02.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Slavonka60 02.02.2016.

    TLC televizija je prikazala reportažu o ovom čovjeku..jadan, spasio se..

Komentiraj...
Vidi sve komentare