To je to što me zanima!

Preminuo je Fran Višnar, vojni analitičar, novinar i politolog

Višnara su informativne emisije redovito ugošćivale kao pouzdanog komentatora i analitičara. Predavao je i Obranu i zaštitu na Filozofskom fakultetu u Zagrebu
Vidi originalni članak

Fran Višnar, vojni i obavještajni analitičar, novinar i politolog preminuo je u nedjelju u Zagrebu, u 64. godini, javlja HRT. Višnar je diplomirao na zagrebačkom Fakultetu političkih nauka. Novinarsku karijeru započeo je u zagrebačkom Studentskom listu. U dvotjedniku Startu, tjedniku Danas i dnevniku Vjesnik pisao je zapažene članke i kolumne iz vanjske politike i vojnih i obavještajnih pitanja. Predavao je Obranu i zaštitu na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Informativne emisije su ga redovito ugošćivale kao pouzdanog komentatora i analitičara. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • purgermann 05.06.2015.

    Preko satelitske antene 1990 god. pratio sam emisije HTV-a i ako sam imao vremena i emisije i emisije dogadjaja u Hrvatskoj u 10 sati presse konferencije i stanje na ratistima.Tako da sam i slusao emisije koje je vodio Visnjar.kao ekspert u vojnoj tehnici. Zao mi je na preranoj smirti tog naseg eksperta i njegovoj obitelji najiskrenije saucesce,ostao nam je nezaboravan !

  • kristijan 007 04.06.2015.

    Ovo me totalno rastuzilo,covjek mi je bio uzor 91-e,obozavao sam ga!Njegove analize,recenzije,komentari o vojnoj tehnici,strategiji i nacini na koje je to radio odrzavali su u ljudima vjeru i nadu u pobjedu u tim teskim trenucima nase povijesti.Upravo je on zasluzan sto sam osobno poceo proucavat vojnu tehniku i sve vezano uz nju!Kako ces nam falit,nikad te necemo zaboravit,pocivao u miru ,zasluzio si pocasni plotun......i dok pisem jedva suzdrzavam suze....

  • dazoh 04.06.2015.

    Nažalost ovakvi ljudi dobivaju tek mali članak u medijima i to kad umru ali zato raznorazne starlete pune novinske stupce i TV čak i sa tim što su " jele" da ne budem vulgaran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare