To je to što me zanima!

Preminuo mladić koji je upucan ispred kafića, ubojicu još traže

UBOJICA U BIJEGU Imao je prostrjelne rane trbuha i lijeve noge, došlo je i do problema sa funkcijama krvnih žila, jetre i drugih organa, rekli su u bolnici o ozljedama mladića (31)
Vidi originalni članak

Tridesetjednogodišnji mladić Milan Gubić preminuo je u srijedu oko 12 sati tijekom operacije u slavonskobrodskoj Općoj bolnici od posljedica teškog ranjavanja u utorak navečer oko 22.30 sati u Posavskoj ulici u Slavonskom Brodu.

Naime, Policijska uprava brodsko-posavska je zaprimila u navedeno vrijeme dojavu da je u Slavonskom Brodu u blizini ugostiteljskog objekta u Posavskoj ulici došlo do pucnjave i da je jedna osoba ranjena i prevezena u bolnicu. Na mjestu događaja policijski službenici su utvrdili da je iz do sada još neutvrđenih razloga 30-godišnjak iz vatrenog oružja ispalio više hitaca prema 31-godišnjaku te ga  teško ozlijedio. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ozlijeđenom je hitna liječnička pomoć pružena u bolnici odmah nakon što je dopremljen i podvrgnut je operativnom zahvatu zbog vrlo teških ozljeda trbuha i noge, a danas u srijedu zbog teškog stanja pacijent je opet operiran, a oko 12 sati je nažalost podlegao ozljedama. 

- Imao je prostrjelne rane trbuha i lijeve noge, došlo je i do problema sa funkcijama krvnih žila, jetre i drugih organa. Spasa nažalost zbog težine ozljeda unatoč svim opsežnim poduzetim mjerama nije bilo - kazao je za 24sata dr. Hrvoje Palenkić, vaskularni kirurg na Odjelu kirurgije brodske Opće bolnice. 

Nakon pucnjave 30-godišnjak se udaljio u nepoznatom smjeru. Neslužbeno doznajemo kako su se mladići otprije poznavali i najvjerojatnije se radilo o nekim međusobnim neraščišćenim računima. Stanovnici u Posavskoj ulici, gdje se sukob dogodio kažu da ništa nisu čuli, tek su ujutro saznali što se dogodilo i šokirani su samim događajem.

Vlasnica ugostiteljskog lokala "Hajduk" u Posavskoj ulici ništa nije željela komentirati sam događaj. 

- Taj događaj sa lokalom nema ama baš nikakve veze osim što su obojica mladića prije sukoba bili u lokalu nakratko na piću i izašli van, a sam sukob i pucnjava dogodili su se stotinjak i više metara dalje od lokala - kratko nam je i uzrujano preko telefona izjavila vlasnica lokala. 

Obojica mladića su, neslužbeno doznajemo, već otprije poznati policiji po remećenju reda javnog reda i mira i kršenju zakona, policijske mjere traganja za odbjeglim 30-godišnjakom I.J. traju i dalje.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • hrcro 23.08.2017.

    Najvjerojatnije jedan Prkačinova strana drugi Kruljčeva nebi bio prvi put da zbog te dvojice idijota umiru njihovi posrednici dovoljno je sjetiti se slučaja braće Prgomet, paljenja lokala i svega ostalog. A i sama situacija u Sl. Brodu je katastrofalna s jedne strane zbog neimaštine i polake propasti grada zbog masovnog odlaženja i nemogućnosti zapošljavanja dok s druge strane zbog PREVELIKOG broja doseljenika s druge strane Save koji su drastično srozali mentalitet ljudi, način življenja kao i samu kulturu ljudi i grada. Što je više njih to grad sve manje liči na grad a sve više na selo puno primitivaca. Od one gospode i gradskog štiha koje je taj predivan grad imao sad su ostali primitivci s lančinama oko vrata, Marlborom u đepu i po mogućnosti da se vozi BMW ili Audi pa makar i staro 20 godina bitno da se kurči i vidi. A kad su 90-ih masovno počeli naseljavat Sl. Brod rađalo se gomilu djece i živjelo na socijali i muzlo grad i državu ratnim mirovinama, socijalom, dječijim doplatcima i svime ostalim i evo sada posljedica i dokaza da to nisu iste kulture i navike življenja koje mogu zajedno funkcionirat!!

  • japanactokio 23.08.2017.

    šteta što to nije bilo u narodnjačkom klubu,pa da osvane naslov Ponovo pucnjava u narodnjačkom klubu.

  • MARLENE 23.08.2017.

    U Sl.Brodu? Pa tamo su dva "šerifa", priča se odavno, Prkačin i Kruljac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare