Obavijesti

News

Komentari 64

Preminuo mladić koji je upucan ispred kafića, ubojicu još traže

Preminuo mladić koji je upucan ispred kafića, ubojicu još traže
5

UBOJICA U BIJEGU Imao je prostrjelne rane trbuha i lijeve noge, došlo je i do problema sa funkcijama krvnih žila, jetre i drugih organa, rekli su u bolnici o ozljedama mladića (31)

VIDEO

Tridesetjednogodišnji mladić Milan Gubić preminuo je u srijedu oko 12 sati tijekom operacije u slavonskobrodskoj Općoj bolnici od posljedica teškog ranjavanja u utorak navečer oko 22.30 sati u Posavskoj ulici u Slavonskom Brodu.

Naime, Policijska uprava brodsko-posavska je zaprimila u navedeno vrijeme dojavu da je u Slavonskom Brodu u blizini ugostiteljskog objekta u Posavskoj ulici došlo do pucnjave i da je jedna osoba ranjena i prevezena u bolnicu. Na mjestu događaja policijski službenici su utvrdili da je iz do sada još neutvrđenih razloga 30-godišnjak iz vatrenog oružja ispalio više hitaca prema 31-godišnjaku te ga  teško ozlijedio. 

Pokretanje videa...

01:08

Ozlijeđenom je hitna liječnička pomoć pružena u bolnici odmah nakon što je dopremljen i podvrgnut je operativnom zahvatu zbog vrlo teških ozljeda trbuha i noge, a danas u srijedu zbog teškog stanja pacijent je opet operiran, a oko 12 sati je nažalost podlegao ozljedama. 

- Imao je prostrjelne rane trbuha i lijeve noge, došlo je i do problema sa funkcijama krvnih žila, jetre i drugih organa. Spasa nažalost zbog težine ozljeda unatoč svim opsežnim poduzetim mjerama nije bilo - kazao je za 24sata dr. Hrvoje Palenkić, vaskularni kirurg na Odjelu kirurgije brodske Opće bolnice. 

Nakon pucnjave 30-godišnjak se udaljio u nepoznatom smjeru. Neslužbeno doznajemo kako su se mladići otprije poznavali i najvjerojatnije se radilo o nekim međusobnim neraščišćenim računima. Stanovnici u Posavskoj ulici, gdje se sukob dogodio kažu da ništa nisu čuli, tek su ujutro saznali što se dogodilo i šokirani su samim događajem.

Vlasnica ugostiteljskog lokala "Hajduk" u Posavskoj ulici ništa nije željela komentirati sam događaj. 

- Taj događaj sa lokalom nema ama baš nikakve veze osim što su obojica mladića prije sukoba bili u lokalu nakratko na piću i izašli van, a sam sukob i pucnjava dogodili su se stotinjak i više metara dalje od lokala - kratko nam je i uzrujano preko telefona izjavila vlasnica lokala. 

Obojica mladića su, neslužbeno doznajemo, već otprije poznati policiji po remećenju reda javnog reda i mira i kršenju zakona, policijske mjere traganja za odbjeglim 30-godišnjakom I.J. traju i dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...