To je to što me zanima!

Preminuo otac četvero djece: Mačetom mu odrezali oba uha

Otac četvero djece iz Velike Britanije pokušao je na ulici obraniti svojeg sina od napada nasilnika. Napadači su mu odrezali uši i nanijeli teške tjelesne ozljede. Preminuo je nakon dva tjedna
Vidi originalni članak

Otac četvero djece kojem su u stravičnom napadu mačetom odrezali oba uha dok je pokušao zaštititi svojeg sina od nasilnika preminuo je bolnici. Sajed Choudry (42) i njegov sin Ashan Choundry (24) brutalno su napadnuti u Rhyl Avenue u Blackburnu, u ulici u kojoj su živjeli 15 godina.

Informaciju je potvrdila njegova obitelj, kazavši da je nakon dva tjedna borbe za život njihov suprug i otac preminuo uslijed težine ozljeda u bolnici, piše Lancashire Telegraph.

Sinu odrezali pola ruke

- Sve je počelo zbog nasilnika koji su u školi maltretirali mojeg brata - objasnila je Sajedova kćer Mariya Choudry

U utorak navečer Ahsan je izašao oko 22.30 sati po cigarete. Već se vraćao kući, ali u jednom trenutku moj tata je čuo vriskove. Otišao je pogledati što se događa i vidio da su Ahsana napali noževima. Odmah je istrčao na ulicu da mu pomogne - objasnila je.

Drugi detalji o motivima ovog monstruoznog napada nisu poznati javnosti.  

Sajed Choudry završio je u komi. Osim što su mu odrezana oba uha, Sajedu je napad izazvao kolaps desnog plućnog krila, frakturu lubanje i krvarenje u mozgu. Operacijom koja je trajala 14 sati, liječnici su mu prišili ušne školjke komadom kože s noge.

No Sajed nije mogao samostalno disati i spojen je na aparat za održavanje na životu. Nakon dva tjedna, preminuo je.

 Sajedovog sina Ahsana liječnici su također zadržali u bolnici jer su mu napadači odrezali pola ruke. Otpušten je iz bolnice, ali redovito odlazi na kontrole. I on je, kao i ostatak obitelji, i dalje u potpunom šoku zbog gubitka oca i svega što je tome prethodilo.

Sva četvorica napadača uhićena

- Osjećam samo tupilo. Ne mogu uopće opisati kako se osjećam. Živim u toj ulici već 15 godina i nikad nisam vidjela ništa slično - izjavila je njegova kćer Mariya.

- Moj otac bio je aktivan u lokalnoj zajednici, sudjelovao je u kvartovskim stražama. Ne razumijem kako se to moglo dogoditi - dodala je u nevjerici.  

Sva četiri napadača, 36-godišnji Sadaqat Ali, 38-godišnji Rafaqat Ali, 62-godišnji Fazal Ilhai i trinaestogodišnjak čije se ime ne smije objaviti jer je maloljetan optuženi su za dva pokušaja ubojstva. Kako je jedna od žrtava napada preminula, tužiteljstvo sada razmatra hoće li optužbu za pokušaj ubojstva preinačiti u optužbu za ubojstvo. 
 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • max2017 16.12.2018.

    uobičajeno ponašanje pridošlica vjerski motivirano.....

  • Verbatim 16.12.2018.

    Britanski katolici čiste ulice

  • pčela 15.12.2018.

    Čisti domaći živalj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare