To je to što me zanima!

Premlatio suprugu te ju slikao golu, dobio samo uvjetu kaznu

Tajni agent je svoju surpugu 23. srpnja prošle godine protiv njene volje odvezao u planinarski dom Kamenitova kraj Bjelovara. Dobio je osam mjeseci uvjetne kazne
Vidi originalni članak

Muškarca (42) iz Bjelovara, agenta Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA), nepravomoćno su osudili na uvjetnu zatvorsku kaznu od osam mjeseci zbog nasilja u obitelji. Tajni agent je svoju suprugu 23. srpnja prošle godine protiv njene volje odvezao u planinarski dom Kamenitovac kraj Bjelovara. Pretukao ju je, skinuo golu pa fotografirao. 

Sud ga je za to osudio na uvjetnu kaznu, a žalbeni postupak je trenutačno u tijeku. 

Nad muškarcem su tijekom sudskog postupka proveli psihijatrijsko vještačenje, a sud mu nije izrekao nikakvu sigurnosnu mjeru. Nakon što su ga uhitili prošlog ljeta ispitali su ga te su ga nakon pritvora od 48 sati pustili na slobodu. Nakon što je izašao iz pritvora nije se smio približavati ženi ni djeci. Nakon što je pretukao suprugu udaljili su ga s posla te su protiv njega vodili disciplinski postupak. Izbacili su ga iz službe i umirovili.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • p i j e v a c 02.05.2011.

    Još su mu i penziju dali za nagradu.Bravo,ajde sad svi agenti koji hoće u penziju tucite žene...Svaka čast..JBPM

  • komentatorica_1 02.05.2011.

    bravo za naše pravosuđe i naše sudstvo još ste jednom pokazali koliko ste moćni i kolika je istina da smo svi jednaki pred zakonom.Pružili ste jednom manijaku priliku da ženi uništi do kraja i možda ju i ubije,a naša država mu je omogućila i mirovinu ma bravo samo tako naprijed.

  • colonero 02.05.2011.

    Koji ste Vi jadnici,to su komentari djece koja idu u prvi razred osnovne škole

Komentiraj...
Vidi sve komentare