To je to što me zanima!

Preplanuo i ležeran nakon jahte, Sanader obišao Split

Sanader je navodno oplovio uvale Brača, te se zaputio prema južnom Jadranu. Brodu Jaroslava Buljubašića je promijenio ime u 'Malo vitra'
Vidi originalni članak

Bivši premijer Ivo Sanader “prešaltao” se iz pete brzine u ler te se odmara ploveći Dalmacijom. Kako je javio Hrvatski radio, Sanader se još prošli tjedan ukrcao na luksuznu jahtu “Malo vitra”, brod koji je navodno u vlasništvu poduzetnika Juroslava Buljubašića i zvao se “Utiha”, a Sanader ju je preimenovao.  Navodno se nakon obilaska bračkih uvala i plaža bivši premijer s društvom uputio na Korčulu. Poslijepodne su ga vidjeli u poznatoj splitskoj galeriji ‘‘Kula’’. Razgledavao je izložbu slika Vladimira Meglića. Priča o Sanaderu kao vlasniku broda “Malo Vitra” proširila se Splitom još prošlog ljeta. Govorkalo se da ju je kupio od Buljubašića. No Buljubašić je to demantirao i rekao da je “Utihu” prodao skupa sa svojom tvrtkom SEM. Direktor SEM-a Tihomir Rađa rekao je da je brod od njih kupio zagrebački poduzetnik. U registru brodova jahta “Malo Vitra” je upisana kao vlasništvo tvrtke Pomilon d.o.o iz Zagreba.
Do prije desetak dana ova motorna jahta bila je na remontu u privatnom brodogradilištu u Šibeniku. Iz splitske marine isplovila je prije nepunih tjedan dana, a na njoj je isplovio samo skiper. Splitom se proširila priča da se bivši premijer Sanader s društvom zasigurno ukrcao u nekoj skrivenoj uvali, a navodno će i dalje nastaviti odmor ploveći Jadranom prema jugu.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • sram_vas_bilo 26.07.2009.

    kjara27 ti si bogami maloumna i retardirana kad braniš ovakvu budaletinu.meni te je iskreno žao

  • kamoomila 23.07.2009.

    doli vlada doli oporba

  • malenozlo 17.07.2009.

    I plovi, plovi, naša mala barka, a na barci..... Istina i ja bi tako, pokrao narod pa uživa, neće valjda kopati i orati. Sad što je pokrao nas budale koji smo ga izabrali neka je, kad smo budale, a što je najgore i idući put ćemo glasati za bandu. Idemo dalje, ali bez kapetana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare