To je to što me zanima!

Prepoznajete li ga? Opljačkao je poslovnicu Veneto banke

PU istarska je objavila fotografije nepoznatog muškarca koji je u četvrtak oko 7.50 sati opljačkao poslovnicu Veneto banke u Flavijevskoj ulici u Puli. Tragaju za njim
Vidi originalni članak

PU istarska je objavila fotografije nepoznatog muškarca koji je u četvrtak oko 7.50 sati opljačkao poslovnicu Veneto banke u Flavijevskoj ulici u Puli. Muškarac je, prijeteći vatrenim oružjem djelatnicama banke, otuđio neutvrđenu količinu novca.

Policija poziva sve građane, koji prepoznaju muškarca s fotografija ili imaju korisna saznanja o ovom događaju da se jave na broj 192 ili u Policijsku postaju Pula, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila istarska@policija.hr .

Idi na 24sata

Komentari 21

  • množilica 03.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • množilica 03.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SAINT 02.12.2014.

    Banke su osigurane i dok nitko nije ozlijeđen ne triba dizat paniku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare