To je to što me zanima!

Prepoznajete li ih? Policija traži dva pljačkaša zlatarnice

Policija traži dvojicu muškaraca koje sumnjiče za pljačku zlatarnice u Jurišićevoj ulici 10. siječnja. Uporabom sile i nadražujućeg spreja oteli su plijen od zaposlenika
Vidi originalni članak

Policija traži dvojicu muškaraca koje sumnjiče za pljačku zlatarnice u Jurišićevoj ulici u Zagrebu 10. siječnja. 

Oko 11 sati upali su u zlatarnicu te uporabom sile i nadražujućeg spreja oteli plijen od zaposlenika.

Jedan je mlađe životne dobi, visine 180 cm, srednje tjelesne građe. U vrijeme pljačke nosio je crnu motorističku kacigu sa sivim i bijelim detaljima, crnu jaknu s kapuljačom krznenog obruba i nepoznatim amblemom na desnoj nadlaktici, crni donji dio trenirke s bijelom crtom na vanjskoj strani nogavica i bijele tenisice. 

Drugi muškarac je starosti oko 40 do 50 godina, visok oko 185 do 190 cm, srednje tjelesne građe. Nosio je tamnu šilt kapu s dva amblema na lijevoj strani kape, crnu jaknu s amblemom na lijevoj strani u predjelu prsa, crvenu majicu, crne hlače i crne cipele. 

Policija moli građane ako imaju korisne informacije o nepoznatim muškarcima s fotografija da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • juniorxxx 23.10.2014.

    Novac poreznih obveznika je dobro potrošen, još par desetaka milijona za nove kompjutore u policiji kako bih mogli brže vršit analize, i par desetaka milijona a naučit nekog pismenog malo da stišče any button i et možda se slučaj rješi u par mjeseci. Znači imaju slike faca od majmuna, šta još.....osobne.

  • robert borić 23.10.2014.

    ovom prvom ne znam ime ali je glumio u kickboxeru s vandametom,a ovaj drugi je christian bale

  • Holstein_1 22.10.2014.

    Dolijat ce oni pravdi, samo da nikoga ne ozlijede.

Komentiraj...
Vidi sve komentare