To je to što me zanima!

Prepoznajete li ih? Policija traži dvojicu muškaraca s fotografije

Vjeruje se da dvojica muškaraca imaju saznanja o incidentu koji se dogodio u subotu, 2. veljače, u Branimirovoj ulici u Zagrebu
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija traga za dvojicom muškaraca s fotografija za koje vjeruju da raspolažu informacijama o incidentu koji se dogodio u subotu, 2.veljače. 

Naime, u Branimirovoj ulici nepoznati počinitelji su počinili kaznena djela 'Nasilničko ponašanje' i  'Tjelesna ozljeda', javlja policija. 

Jedan muškarac star je između 20 i 25 godina, visok je između 180 i 185 centimetara, srednje tjelesne građe. Mlađi muškarac ima kratku crnu kosu, na sebi je imao crnu jaknu s kapuljačom, gornji crni dio trenirke, crne traperice i crne tenisice. 


Drugi muškarac star je između 35 i 40 godina, visok oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, obrijane glave, tetovaže na lijevoj podlaktici, odjeven u crnu majicu kratkih rukava s natpisom "Dinamo", crne hlače, crvene tenisice te oko struka nosi torbicu.

Policija poziva građane ukoliko imaju korisne informacije o muškarcima s fotografija da ih o tome obavijeste pozivom na broj 192.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ksenijast 19.03.2024.

    ...ne...

  • Đapanac 19.03.2024.

    Izgledaju tako dragi ljudi pogotovo taj čelo.

  • xOOx 19.03.2024.

    u subotu otici do lisinskog, ili mozda neko kazaliste...vjerujem da bi se tamo mogli okupljati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare