To je to što me zanima!

Prerezala im je grkljane: Mlada majka ubila svoje četvero djece

Monstruozna majka Shanynthia Gardner (29) iz Tennesseeja uhićena je i optužena za ubojstvo svoje četvero djece starih između šest mjeseci i četiri godine...
Vidi originalni članak

Monstruozna majka Shanynthia Gardner (29) iz Tennesseeja uhićena je i optužena za ubojstvo svoje četvero djece starih između šest mjeseci i četiri godine. 

Svo četvero imali su prerezane grkljane, a policija je u kući pronašla i veliki mesarski nož na kojem je bilo krvi, piše NY Daily News

Peto dijete, sedmogodišnji dječak, uspio se spasiti bijegom iz kuće.

- On je dijete iz Shanynthijinog prvog braka. Uspio je pobjeći u posljednji tren. Njegov otac ga je preuzeo i brinut će se o njemu - priopćila je policija. 

Majka je dvoje djece ubila u dnevnoj, a dvoje u spavaćoj sobi. Stradali su Sahvi (2), Sya (3), Tallen (4), a najmlađi Yahzi, kojemu je bilo samo šest mjeseci, ubijen je u nosiljci.

- Znam da je ovo vražje djelo. Znam da to nije učinila Shanythia i ja se molimo za nju - rekla je baka ubijene djece Sonya Clayton.
 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Dalibor0704 06.07.2016.

    Mogla ih je prodati na križanju:"Daj 5 kuna za dijete". Druge pate jer ne mogu imati djecu, a ova ih samo tako ubije. Što ih nije dala na usvajanje, dobila bi lovu za drogu.

  • venca 05.07.2016.

    Uvela bih zakon:ako netko ne zeli svoju djecu ,odrekni ih se zauvijek,ne trazi ih nikad vise,pusti da ih usvoje ljudi koji ne mogu imati djecu i koji ce im pruziti svu ljubav ovog svijeta!Jadna djeca ,to je monstruozna ,bolesna majka!Nazalost djecice vise nema!

  • franz beckenbauer 05.07.2016.

    Nisam morao niti otvoriti clanak da bi shvatio da se radi o najbolesnijoj naciji na svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare