To je to što me zanima!

Presadili mu srce biciklista pa počeo biciklirati njemu u čast

Nakon uspješne operacije, liječnici su Kevinu rekli kako je njegovo novo srce nekada kucalo u biciklistu koji se zvao John i koji je poginuo u prometnoj nesreći
Vidi originalni članak

Britanac Kevin Mashford (38) postao je zaljubljenik u biciklizam nakon što su mu liječnici presadili srce ljubitelja tog sporta. 

Kevinu su liječnici na srcu pronašli prirođenu manu. Dali su mu nekoliko tjedana života, no bolest je uzela maha. Nije bilo izbora. Nakon uspješne operacije, liječnici su mu rekli kako je njegovo novo srce nekada kucalo u biciklistu koji se zvao John i koji je poginuo u prometnoj nesreći. 

Nakon operacije Kevin je odmah počeo vježbati i voziti bicikl na kraćim rutama kako bi se 'doveo u red'. Uskoro je počeo voziti sve više i više te toliko zavolio biciklizam da je počeo voziti u čast svojeg donora. 

- Prije transplantacije nikada nisam vozio bicikl. No kad sam doznao da je moj donor volio biciklirati, odlučio sam da ću to činiti u sjećanje na njega - kaže Kevin koji tijekom vožnji nosi kacigu u koju je upisao 'R.I.P. John'. 

Danas vozi daleke rute i prikuplja novac za humanitarne svrhe u sjećanje na muškarca koji mu je spasio život, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • arcanius 13.02.2015.

    eto zakaj treba paziti na svoje tijelo... ak te nekaj i pokosi da tvoji dijelovi još duuugo mogu pomagati drugome... R.I.P. John

  • bubamara2103 12.02.2015.

    Ajme, ako lijepo i drljivo

  • Linz 11.02.2015.

    Nemoj sad Kevine izazivati vraga, ostavi to biciklo !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare