To je to što me zanima!

Prešao na drugi trak autoceste A3: Vozač kamiona bio je pijan

Upravljao je tegljačem za koji je bila priključena poluprikolica, a kretao se južnom kolničkom trakom autoceste A3 Bregana - Lipovac, od zapada u smjeru istoka...
Vidi originalni članak

Brodsko - posavska policija završila je očevid prometne nesreće i prevrtanja kamiona u srijedu iza 11 sati na autocesti A3 kod Brodskog Stupnika. Očevidom su utvrdili da je vozač (60) kamiona bio pod utjecajem alkohola od 1,99 promila.

NESREĆA KOD SL. BRODA 'Curilo je gorivo. Stupićem je razbio šajbu i izvukao vozača'

Pijan je upravljao tegljačem za kojeg je bila priključena poluprikolica, a kretao se južnom kolničkom trakom autoceste Bregana - Lipovac, od zapada u smjeru istoka.

Dolaskom u blizinu Brodskog Stupnika, vozač nije prilagodio brzinu osobinama i stanju ceste te stanju vozila i tereta, uslijed čega je u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem, nakon čega je došlo do zanošenja i prevrtanja teretnog vozila na bočnu stranu

Nakon prevrtanja, kamion je probio središnju zaštitnu odbojnu ogradu te se zaustavio na sjevernoj kolničkoj traci. 

Vozač kamiona je zadobio teške tjelesne ozljede. Nakon ukazane liječničke pomoći u Slavonskom Brodu, zadržan je na liječenju.

Zbog nepoštivanja prometnih propisa i počinjenih prekršaja, po izvršenoj analizi  krvi i mokraće, protiv vozača slijedi odgovarajuća prijava.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 13.04.2018.

    Ljudi moji, vi ne bi nikad vozili autoputem da znate koliko tih kamiondžija započinje dan s alkoholom. Garantiram da će svaki peti biti pijan kao guzica do 8 ujutro.

  • Wiga 24_500 12.04.2018.

    taj starac 60 je već odavno trebao biti u Penziji

  • Anarhosindikalist 12.04.2018.

    Jbt, ugrožavaju nas GMO, pesticidi i razna druga zagađenja, lokalna i globalna (Fukushima i dr.), luđaci nam spremaju ratnu kataklizmu, itd. Prava urota. Ako to sve preživimo, onda nas sačekaju ovakvi luđaci na cestama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare