To je to što me zanima!

Prešli 150 km pa shvatili da su kćer (3) ostavili na odmorištu

Obitelj je krenula na odmor na francusku rivijeru. Stali su na odmorištu da natoče benzin u automobil, a potom krenuli dalje. Dijete su vidjeli turisti i pozvali policiju
Vidi originalni članak

Roditelji iz Francuske vozili su gotovo 150 kilometara pa tek onda shvatili su da na odmorištu Bras de Zil, kod Valence, ostavili trogodišnju kćer. Vjerojatno bi im trebalo i dulje da shvate što su napravili da nisu čuli obavijest na radiju.

Obitelj je krenula na odmor na francusku rivijeru. Stali su na odmorištu da natoče benzin u automobil, a potom krenuli dalje, javlja Daily Mail.

Curicu su primijetili turisti koji su odmah alarmirali policiju. Policajcima je rekla da je bila na putu na plažu, da ima brata i sestru, te da je vidjela kako se njezina obitelj odvezla u autu.

Dva sata kasnije priča je sretno završila i djevojčica je vraćena roditeljima. Policija će ih ispitati i vidjeti hoće li dignuti optužnicu.


Idi na 24sata

Komentari 75

  • mama2misa 12.08.2015.

    Ovo več stvarno graniči sa ludošću...kako?kako?kako?150km pa brat bratu da su vozili 100km na sat trebalo im je sat i pol vožnje i da se ta majka i taj otac ni jednom nisu okrenuli i obratili se svojem djetetu,pogledali da li spava da li je žedna,gladna...šta radi?????????To nisu roditelji....

  • suzanne 11.08.2015.

    Ornela@ Odlican komentar.To je moguce. , jer zaboraviti na dijete. ..........

  • ibee 11.08.2015.

    jel se oni drogiraju???

Komentiraj...
Vidi sve komentare