To je to što me zanima!

Presreo ga, zaprijetio mu pištoljem i ukrao ždrijebe

Darko Udorović je u ponedjeljak vozio kamion Svetom Nedeljom. U kamionu je bilo ždrijebe. Vozilom ga je presreo Željko Kovačević Keko (40)
Vidi originalni članak

Za tri konja, koje su pronašli u njegovu dvorištu, karlovačka policija sumnja da ih je ukrao. U ruke policije u ponedjeljak je ponovno pao Željko Kovačević Keko (40). Njega je Darko Udorović (41) iz Karlovca prijavio da mu je zaprijetio pištoljem na cesti pokraj Samobora i oteo mu kamion s konjem. I Keku i konja policija je pronašla. Jučer su mu pretresli imanje u Draganiću pokraj Karlovca i priveli ga na obavijesni razgovor. Veterinarska inspekcija treba utvrditi podrijetlo konja.
Kako nam je ispričala supruga Darka Udorovića, Keku znaju iz viđenja, ali ga se njezin muž boji. Uplašio se i uperenog pištolja.
- Sve je to vidjelo i naše malo dvoje djece, bili su s njim - kaže supruga. Rekla je da nemaju pojma zašto je Keko oteo konja te da njezin muž nije ni u kakvim poslovima s njim.
No prema policijskim izvorima, obojica međusobno trguju. Udorović im je poznat po teškim krađama, a Keku povezuju sa švercom ljudi, konjima i kamatarenjem. Lani su ga uhitili nakon što je autom pokušao pregaziti motorista iz Kobri.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Zloćkica 04.02.2010.

    Ja osobno Keku znam i znam da je jako dobar čovjek..

  • Zloćkica 04.02.2010.

    PA ADMINE KAJ MI BRIŠEŠ MOJE KOMENTARE JEBEMU MATER..PA JA SVE ZNAM....PUSTI NEKA VIDI NACIJA KAKE BUDALE ŽIVE MEĐU NAMA...

  • Zloćkica 04.02.2010.

    Ma kako ste samo naivni....kako možete vjerovati tim lažima....A ti majmune nemoj da ti ja dođem pa da tebe objesim ko konjokradicu....budalo nepismena..Ja ću te objesiti bez ikakvog razloga, idiote jedan....

Komentiraj...
Vidi sve komentare