To je to što me zanima!

Presuda Paravinji u petak, za njega traže 40 god. zatvora?

Šibenik: Obitelj Bilić je od početka pomno pratila suđenje no na ročištu u srijedu nije bio nitko od njih. Pomalo gube nadu da će saznati što je bilo s Antonijom
Vidi originalni članak

Presuda Draganu Paravinji, kamiondžiji optuženom za pokušaj silovanja i ubojstvo maloljetne autostoperice Antonije Bilić, bit će donesena u petak na Županijskom sudu u Šibeniku.

- Postupak je praktički posve pri kraju. Sud je odbio sve daljnje predložene dokaze. Upravo su bile završne riječi svih osim okrivljenog Paravinje, koji će ih iznijeti u četvrtak ujutro. Presudu očekujemo u petak ujutro. Ne mogu otkriti kakve su bile moje završne riječi, ali mogu reći da mislim da će sud prihvatiti moje traženje, odnosno naš stav - rekao je nakon ročišta u srijedu odvjetnik Vinko Ljubičić, koji u ovom suđenju zastupa oštećenu obitelj Bilić.

Iako su od početka pomno pratili suđenje i bili nazočni svakom ročištu, u srijedu u sudnici nije bio nitko od članova obitelji Bilić. Naime, polako već gube nadu da će od Dragana Paravinje saznati sudbinu kćeri i sestre. 

-  Iako su zadovoljni kako se postupak vodi, oni su vrlo teško. Vrlo emotivno su primili završetak postupka i iznimno se teško osjećaju. U teškoj su situaciji, teško im pada ovo iščekivanje. Očekivali su saznati sudbinu Antonije, bilo da je živa ili mrtva. Međutim, odgovora za sada nema - rekao je Ljubičić.

Nije želio potvrditi ni demantirati nagađanja da su on i DORH tražili maksimalnu zatvorsku kaznu, niti da je odvjetnica Ankica Giljanović zatražila oslobađanje zbog pomanjkanja dokaza, odnosno jer nema tijela žrtve. 

- Mi ćemo poštivati odluku suda - kratko je rekao Ljubičić, ne želeći otkrivati detalje.

Iz čitavog postupka protiv Dragana Paravinje isključena je javnost zbog maloljetnosti žrtve, ali će izricanje presude u petak ipak biti javno. Sutkinja Nives Nikolac tek će odlučiti hoće li novinari nazočiti i obrazlaganju presude.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • neimenovani 13.11.2012.

    ako napišem riječ "penis", da li je i to protiv pravila? koliko sam upoznat s kategorizacijom riječi u hrvatskom jezigu, navedena riječ ne spada u vulgarizma

  • teki_1 18.10.2012.

    Nigdje nikakvi dokaza,,a da ga osudee,,

  • idiot 123 18.10.2012.

    ja vece stimaljke u zivotu nisam vidio...odvratno je to sto rade ovom jebacu na duge staze...treba ga pustiti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare