To je to što me zanima!

Pretila ovisnica o 'brzoj hrani' izgubila kile plešući oko šipke

Velika Britanija: Studentica je nagomilala kile na čokoladi, čipsevima i hrani iz dostave. Bila je ponižena jer su joj rekli da je pretila. Odlučila je plesati oko šipke
Vidi originalni članak

Studentica koja je jedno vrijeme živjela na 'brzoj hrani' nagomilala je kilograme, sad je izgubila gotovo 20 kilograma i postala instruktorica fitnessa, a sve zahvaljujući plesu na šipki. Jenn Brady (22) imala je više od 80 kilograma, a osjećala se poniženo kada su joj liječnici prije godinu dana na pregledu rekli da je pretila. 

Tijekom studiranja na sveučilištu u Nottinghamu jela je čipseve, čokolade i hranu iz dostave. Kada se suočila s pretilošću odlučila je otići na dijetu te se baviti erotskim plesom. 

U manje od godinu dana izgubila je gotovo 20 kilograma. 

Gubitak težine instruktorica zahvaljuje plesu oko šipke. 

Rigorozan trening

Ples se pokazao najboljom opcijom za gubitak kilograma. 

- To je prilično rigorozan trening za cijelo tijelo. Djeluje na gotovo svaki mišić - objasnila je djevojka koja je na početku povlačila majicu svaki put kad bi joj se otkrio dio kože, ali danas je puno samouvjerenija i sretna je što može nositi vruće hlačice. Otkad se bavi plesom čak je pobijedila na jednom natjecanju, a nastavila je i gubiti na težini te je puno sigurnija u sebe. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • veron 10.03.2013.

    netko tako,a netko nikako..u svakom slučaju dobro izgleda sada kad je skinula višak..

  • user_253381 09.03.2013.

    zabavno i mršaviš :p

  • 09.03.2013.

    Jel vi novinari, domaći i strani, zbilja mislite da smo mi idioti? Ova cura je prilično visoka, prije šipke je prema mojoj slobodnoj procjeni imala brat-bratu barem 95-100 kg, ako ne i više. Sad nakon mršavljenja ima garant preko 70, nikako manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare