To je to što me zanima!

Pretjecao na magistrali pa je izazvao lančani sudar 4 auta

Vozač (51) je Audijem pretjecao dva auta na magistrali kod Dubrovnika te se sudario s kombijem iz suprotnog smjera koji je udario u Opel, a on u Passat
Vidi originalni članak

Vozač B.T (51) iz Herceg Novog je skrivio nesreću u subotu oko 7 sati na predjelu Orsula kod Dubrovnika. Zbog nepropisnog pretjecanja Audijem crnogorskih tablica udario je u prednji dio kombija Renault dubrovačkih tablica. Izgubio je nadzor nad upravljačem te oštetio još dva auta i to Passat i Opel Astru. Nakon stotinjak metara nekontrolirane vožnje udario je u brdo i prevrnuo se na stranu. Srećom nema ozlijeđenih. Materijalna šteta je velika. Za vrijeme očevida promet se odvijao naizmjenično. Vozač B.T. kažnjen je s 3600 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • PRCO 01.04.2012.

    Za takve i slicne bahatosti je kriva drzava i policija,kad dodjem u hrvatsku odmah nakom par metara shvatim gdje sam. Po lokalnoj cesti (Jadranska magistrala) cesto je gust promet ali to za vozaca GOLFA od prilike 20 godina starog ne igra ulogu i on ce preticat isto tako slucaj je sa napuhanim Hrvatskim (LOVATORIMA)odnosno njihovim sinovima koji jednostavno zbog bahatosti ne vide na cesti aute ispod 200 konja i dovode moju obitelj u opasnost. Policajac u Crikvenici propusta auto ISPRED mene RI registracije a zaustavlja mene sa stranom a vozili smo istom brzinom i dalje znate sta je bilo.

  • rescueST 01.04.2012.

    Da sam i ovo doživija; da CrniC ima više pluseva već minusa u svojim komentarima...

  • podravina8443 31.03.2012.

    dobro da nema ljudskih zrtava.malo neobicno za crnogorca, njima se nikad ne zuri!

Komentiraj...
Vidi sve komentare