To je to što me zanima!

Pretjecao kolonu i u kružnom toku vozio suprotnim smjerom

Poreč: Policija je zaustavila vozača (37) kod kojeg su utvrdili pozitivnu reakciju na prisutnost droga i alkohola. Htio je pobjeći pa su ga priveli u postaju
Vidi originalni članak

Policajci su 16. kolovoza oko 00.50 sati, na kolniku ŽC 5042 (Poreč – Kukci), pokušali zaustaviti BMW, talijanskih nacionalnih oznaka koji je vozio hrvatski državljanin star 37 godina. No vozač se nije zaustavio nego je nastavio prema mjestu Kukci. 

- Pritom je počinio nekoliko prometnih prekršaja kojima je ugrozio sigurnosti drugih sudionika u prometu pa je tako pretjecao kolonu vozila, kretao se kružnim tokovima prometa suprotnim smjerovima i pretjecao na opasnim mjestima, a kada se zaustavio u mjestu Kukci, obavljenim testiranjima, utvrđena je pozitivna reakcija na prisutnost droga i alkohola u organizmu. Budući se vozač nakon zaustavljanja počeo udaljavati, policijski službenici su nad njim primijenili sredstva prisile i priveli ga u policijsku postaju. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo, protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - objavila je PU istarska. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • svejedobro 18.08.2015.

    Doživotno mu oduzeti vozačku! Nek ide pješke!

  • Snygging 18.08.2015.

    Ako bude neki "tatin sin" iz podobne obitelji, još će mu ispriku uručiti za maltretiranje...

  • vlajster 18.08.2015.

    bajo moj koliko ti imaš sreće,da si bio u americi već bi te odavno upucali

Komentiraj...
Vidi sve komentare