To je to što me zanima!

Pretučenoj ženi iz Solina usred noći upali su u bolničku sobu!

Na vratima sobe u prizemlju KBC Split primijetila ga je gospođa koja leži u susjednom krevetu te ga je glasno upitala što želi. Na njene riječi se probudila i žena koja je spavala u krevetu te je i ona vidjela istog čovjeka
Vidi originalni članak

Nepoznati muškarac pokušao je u ranim jutarnjim satima ući u bolničku sobu žene (38), žrtve brutalnog napada u Solinu u ponedjeljak oko ponoći, piše Slobodna Dalmacija

Na vratima sobe u prizemlju KBC Split primijetila ga je gospođa koja leži u susjednom krevetu te ga je glasno upitala što želi. Na njene riječi se probudila i žena koja je spavala u krevetu te je i ona vidjela istog čovjeka. Kad je vidio da žrtva solinskog napada nije sama u sobi, muškarac se okrenuo i pobjegao.

BILA JE U TEŠKOM STANJU Misterij u Solinu: Na ulici našli ženu s prijelomima ruku i nogu

Nakon neugodnog posjeta došla je policija te su razgovarali sa ženom i s njenom cimericom koja je opisala posjetitelja. Žrtva napada nije mogla točno opisati kako je izgledao jer je još bila u polusnu kad ga je vidjela. No, njena cimerica je unatoč poodmakloj dobi, znala je opisati muškarca. Navela je visinu, građu, boju kose i odjeću u kojoj je bio, doznaje Slobodna Dalmacija.

- Ne znam što je želio, možda mi je htio nešto napraviti, a možda samo zaprijetiti. Sigurna sam kako nije imao dobre namjere ako je pobjegao kad smo ga primjetile - rekla je žena policiji.

Splitska policija razmatra koji oblik zaštite će pružiti ženi koja leži bespomoćna na krevetu s frakturama obje noge, desne ruke i lica. Do sad su se uzdali u bolničko osoblje koje zbog obveza ne može dežurati u sobi cijeli dan i noć.

Za napadačima koji su polomili 38-godišnjakinju još se traga, za sad je poznato samo da ih je bilo više. Nesretnu ženu su sačekali oko 23,30 sati na predjelu Mezanovci i divljački je namlatili. 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • zeljkic 12.07.2019.

    smrdi smrdi užasno smrdi

  • LeeLilačaLoo 11.07.2019.

    Dobro koji kuki se tu događa. Dvaput je pretuku a ona nema pojma tko je... traže je u bolnici ona kao nije vidjela... može mi tko pametan razjasniti pta je tu na stvari🤔

  • mislimnekako 11.07.2019.

    Uzdali se u bolničko osoblje ! Jad i bjeda policije! Uhiti ga makni ga dokle god se ne osudi jer je opasan po okolinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare