To je to što me zanima!

Pretukli ga na Visu: Branio je ženu na ulici pa dobio batina

Incident se dogodio u srijedu, pedesetak minuta nakon ponoći, u Komiži gdje je 49-godišnjak tjelesno napao 45-godišnjakinju i udario je bocom. U daljnjem napadu pokušao ga je spriječiti slučajni prolaznik
Vidi originalni članak

Mladi Kanađanin koji je u Komiži na Visu branio 45-godišnju prolaznicu u tjelesnom nasrtaju 49-godišnjaka teško je ozlijeđen i hospitaliziran u KBC Split, izvijestili su u srijedu iz splitske policije.

Incident se dogodio u srijedu, pedesetak minuta nakon ponoći, u Komiži gdje je 49-godišnjak tjelesno napao 45-godišnjakinju i udario je bocom. U daljnjem napadu pokušao ga je spriječiti slučajni prolaznik, 21-godišnji državljanin Kanade, kojeg je 49-godišnjak također napao, a napad su prekinuli ostali prolaznici, rekli su u policiji. 

U tom je incidentu 45-godišnja hrvatska državljanka lakše ozlijeđena, dok je mladi Kanađanin teško ozlijeđen, te je odveden u splitsku bolnicu.

Policija je 49-godišnjaka uhitila i privela u službene prostorije gdje se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • GIRIGARI 29.06.2019.

    Ovom mladom čovjeku iz Kanade Republika Hrvatska treba dodijeliti najviši orden za hrabrost i ispravno postupanje. Također ovisno što mu je platiti po potrebi plastične operacije i dati mu odštetu makar 500000 dolara. Eto zašto se nitko ne miješa kada vidi nasilje. A i kako bi ako je sve svejedno. Naravno, baća koji tuče po ulici svom svojom imovinom bi tome doprinijeo a ako je nema s kuglama na nogama bi, u znoju lica svoga idućih 30 godina zarađivao za svoj život.

  • budalajlama 26.06.2019.

    To nisu čista posla.Šta se ima žena iza pola noči vucarati po ulici?

  • fallout2 26.06.2019.

    nažalost stanje na većim otocima vis, korčula, hvar je takvo da samo izlazak vojske može donekle situaciju dovesti u normalu. nešto kao u brazilu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare