To je to što me zanima!

Preuređivao kuhinju i u podu našao blago vrijedno 100.000 €

Pošteni radnik o svom je otkriću odmah obavijestio upravitelja imanja. Blago je završilo kod rodbine pokojnog vlasnika kuće. Ne zna se jesu li nagradili radnika
Vidi originalni članak

Muškarac (38) iz njemačkog Hannovera renovirao je kuhinjski pod u stanu. Taman kad je odlučio završiti svoj posao ispod hrpe starog linoleuma primijetio je nekoliko plastičnih vrećica. Bio je uvjeren kako se radi o smeću. Izvukao ih je van i šokirao se. U njima je bilo blago! Pronašao je zlatne polugice i novčiće te srebrne kovanice u vrijednosti većoj od 100.000 eura.

No, pošteni radnik nije oklijevao već je o svom otkriću odmah obavijestio upravitelja imanja. 

- Toliko zlata i srebra nisam nikada držao u rukama. Ni trenutka nisam dvojio već sam  sve prijavio upravitelju imanja - rekao je za Bild radnik. 

O pronalasku blaga upravitelj je obavijestio rodbinu preminulog vlasnika. Nije poznato je li radnik dobio nagradu zato što je pronašao vrijedno 'smeće' i sve prijavio upravitelju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • brpljok 20.02.2012.

    Sused u četri da si kod mene, staru šaljem van, pa možemo lagano kopati po kuhinji, nabavil sam novu lopatu, a i nekaj je ostalo pločica. što nađemo delimo tebi 20% meni 80%, čuj ipak je to moja kuhinja. I da još da ti velim gablec i vinčeka imamo, ako hoćeš ponesi malo špeka i luka.

  • ping-pong 15.02.2012.

    Odoh ja preuredit svoju!

  • broztito 15.02.2012.

    zvacu te i moju kuhinju da preuredis i po mogucnosti 100 milja eura nađeš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare