To je to što me zanima!

Prevarila poznanika: Posudila 33.000 kn prije 12 godina, a tad je rekla vratiti za mjesec dana

Osumnjičenu ženu terete da je prema unaprijed osmišljenom planu stjecanja koristi iskoristila poznanstvo s oštećenim od kojeg je u lipnju 2008. posudila novac
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija osumnjičila je 59-godišnju ženu da je na prijevaru iskoristila poznanstvo s muškarcem kojem ni nakon sudske presude nije vratila 33 tisuće kuna posuđenih prije 12 godina.

Osumnjičenu ženu terete da je prema unaprijed osmišljenom planu stjecanja koristi iskoristila poznanstvo s oštećenim od kojeg je u lipnju 2008. posudila novac.

Poznanika je, sumnjaju u policiji, dovela u zabludu jer se pisanom potvrdom obvezala vratiti posuđeno u sljedećih mjesec dana iako je znala da to nije u mogućnosti.

Od 2009. do 2015. vratila je dio novca, ali ne i preostali iznos, što je bila dužna učiniti prema pravomoćnoj presudi građanskog suda.

Šteta pričinjena tim djelom iznosi oko 33,800 kuna, utvrdila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Klinteastwod 01.12.2020.

    Neki dobar reketar.Bolji od banke.Ne ulazim u profile kamatara,ali znam ljude koji svjesno posuduju novce pristajuci na svakakve uvjete.Zašto?Kreditno su nesposobni ili na crnoj listi u svakoj banci.Obično neradnici koji kad vrate onoliko koliko su posudili smatraju da su kvit,a dok nemaju pristaju na svakakve glupe ugovore,zalazu ih i potpisuju bez razmisljanja.To su obično ovisnici,kockari,obrtnici koji su zaglumili lovatore pa odmah kupe skupi auto.Kad treba vratiti obracaju se policiji jer ih policija štiti iako su svjesno krivi.To je isto kao kockarnica,Ljudi legalno gube kuce za jednu noc!!Kad im je netko vratio izgubljeno?Odgovor je uvjek isti "tko te tjera" Normalno kad je kegalno,kad pijes alkohol to je legalno,50 tih g.nije bio pa se islo u zatvor.Jednostavno je nesto mora biti ilegalno da bi se policija radila,a sve ima logike ko i mjere u koroni...

  • 27.11.2020.

    posudila 33000, vratila dio i dalje dužna 33800 kn. znači reketarenje...

  • VladimirKuček 27.11.2020.

    I ja sam prevaren na isti način pa nemogu do osuđenog jer mu skrivaju mjesto boravka osuđenog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare