To je to što me zanima!

Oko institucija u Banjoj Luci policija rasporedila duge cijevi

Izvor iz MUP-a Republike Srpske kazao je kako je policija podignula mjere sigurnosti nakon tri teroristička napada u petak u Tunisu, Kuvajtu i Francuskoj
Vidi originalni članak

U središtu Banja Luke tijekom nedjelje su se pojavili policajci s drugim cijevima, izvijestili su tamošnji mediji. 

Policijske snage s psima razmještene su oko važnijih institucija Republike Srpske, a kako pišu Nezavisne novine, riječ je o preventivnim mjerama. 

Izvor iz MUP-a RS-a kazao je kako je policija podignula mjere sigurnosti nakon tri teroristička napada u petak u Tunisu, Kuvajtu i Francuskoj. 

Podsjetimo, u tim je napadima, za koje je odgovornost preuzela Islamska država ubijeno na desetke ljudi. U Francuskoj je terorist ubio jednog čovjeka u tvornici, u Tunisu je ubijeno 39 ljudi, a bombaš samoubojica raznio se u džamiji u Kuvajtu. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Dracubecca 28.06.2015.

    Banjalučki policajci imaju "duge cijevke" ...Mashalla

  • kokaza5 28.06.2015.

    Na stranu što je RS jedna od najodgovornijih za useljavanje ekstremista u BIH, bez obzira što bi se neki veselili da se nešto dogodi, treba biti svjestan najvažnije činjenice: radi se o ekstremnim, bešćutnim ubojicama kojima je meta ljudski život svih koji nisu isti kao oni, meta su im čak i muslimani koji ne prihvačaju njihov radikalizam. Ovo je mržnja kakvu civilizirani čovjek nije u stanju racionalno objasniti niti shvatiti. Ovo je zaista tolika opasnost da nas sve treba navesti da medjusobna neslaganja ostavimo po strani, svijet se treba ujediniti i djelovati radikalno i odmah. Nadam se da hoće.

  • slavonija 28.06.2015.

    Nije zanemariva mogućnost terorizma u susjednim zemljama i kod nas...Njima je cilje da se proširi strah na raznim lokacijama..

Komentiraj...
Vidi sve komentare