To je to što me zanima!

Prevrnula se prikolica kamiona u Buzinu, stvara se velika gužva

Prikolica jednog kamiona prevrnula se u Buzinu u 13 sati. Policija je potvrdila da nema ozlijeđenih. Promet tim dijelom je otežan jer su policijski službenici zatvorili dvije trake
Vidi originalni članak

Prevrnula se prikolica jednog kamiona u Buzinu u 13 satu u petak, potvrdili su nam iz zagrebačke policije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Taman je došao drugi kamion radi pretovara robe. Samo zadnja prikolica se preokrenula, a gužva je sve od Velike Gorice - ispričao nam je čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Prevrnula se prikolica kamiona u Buzinu, promet je otežan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je potvrdila da je došlo do prevrtanja samo zadnje kabine kamiona te nema ozlijeđenih. 

-Pomislili smo da je potres, baš je zatreslo - kaže susjed koji kaže kako je vozač prebrzo vozio i još je k tome neravnomjerno rasporedio teret pa je i to doprinijelo nesreći.

Dodaje i kako se radi o problematičnom raskrižju jer svako malo svjedoče nesrećama, a velike gužve od 16 do 18 su njihova svakodnevica.

- Velike se zgrade grade u blizini, a sve je jači promet. Prometna infrastruktura ne prati gradnju zgrada - rekla je prolaznica.

Promet je tim dijelom trenutno otežan, a na terenu su i policijski službenici koji usmjeravaju promet. 

- Obje trake su zaustavljene i nastaje gužva. Vjerojatno se u zavoju okrenula prikolica jer ne vidim da se sudario s drugim autom - kaže nam drugi čitatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ajetodoo 27.03.2021.

    Svi kamiondžije koji drže do sebe guraju iza kamiona manju prikolicu, koja je preuređena u kabinu za uredan život, praktički mali apartman sa kabinom srušen i WCom, kuhinjom, i spavaćih dijelom, tj. studio za spavanje i ševu.

  • Kud_Idioti 27.03.2021.

    na izjave očevidaca iliti suseda iz sela neznam dal bi se smijala ili plakala..križanje opće nije problematično niti je ikada bilo..više sudara je bilo na ravnoj cesti i u samom selu nego na navedenom križanju..a gužve..one su postajane još iz doba Juge..

  • Dalibor0704 26.03.2021.

    Opasne su te bure, okrene brod u Suezu, kako ne bi kamion.

Komentiraj...
Vidi sve komentare