To je to što me zanima!

Prevrnuo se automobil: Hitna je prevezla vozačicu u bolnicu

Vozačica je sjedila u šoku. Drugi vozači su stali kako bi joj pomogli. Nakon dolaska hitne pomoći prevezena je u bolnicu u Karlovac. Više detalja bit će poznato nakon što policija obavi očevid.
Vidi originalni članak

Strašan prizor dočekao je vozače na autoputu Rijeka- Zagreb kod Bosiljeva oko 19.30 sati gdje se prevrnulo osobno vozilo. Čitatelj koji je prolazio snimio je prizor i rekao nam kako je vozačica pored svojeg automobila sjedila u šoku. Na videu se može vidjeti da se nekoliko vozača zaustavilo kako bi joj pomogli, a iza se stvorila kolona vozila. Iz OKC-a policijske uprave primorsko- goranske potvrdili su nam kako su dobili dojavu o nesreći te da su njihovi službenici na terenu. 

- Ozlijeđena je vozačica automobila. Hitna pomoć prevezla ju je u bolnicu u Karlovcu. - dodali su iz PU primorsko- goranske. 

Više će informacija biti poznato nakon očevida. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • charles_bronson 27.07.2018.

    Ništa strašno, ustvari bila je u šoku što joj drugi isto takav mercedes nisu nabavili za rezervu, na vrijeme, pa će morati neko vrijeme koristiti kćerinu M-trojku.

  • sol 27.07.2018.

    Nesreca je, ali kako uvijek dodje policija, sta je normalno, a hitna vozi u bolnice, kako ne zaprezna kola, a cesto dolaze i vatrogasci, pa sve se to razumije, ali novinar ne zna u kojem svjetu zivimo, pa poradite na sastavima clanaka, isla cura po vodu na izvor i ponijela je vrč u cega ce natociti, pa nije mogla u šupljoj kanti,

  • zgb2zoran 26.07.2018.

    žene su vozači sa posebnim potrebama, treba im auto osvijetliti sa ljubičastim ledicama i zabraniti da se voze u lijevoj traci

Komentiraj...
Vidi sve komentare