To je to što me zanima!

Preživio pad s litice pa ga na dnu ugrizla zmija otrovnica

Mladi Britanac nakon pada se pokušao pridići i uspeti natrag kada je osjetio oštru bol u šaci. Otvorio je dlan i vidio trag ugriza. Ruka mu je u trenu bila tri puta veća
Vidi originalni članak

Nevjerojatno, ali istinito - 14-godišnji Brock Leach preživio je pad s 30 metara visoke litice da bi ga nakon pada na dnu ugrizla otrovna zmija. 

Mladi Britanac pao je s litice te se odbijao od kamenje i hridi sve dok nije završio na grebenu. Pokušao se pridići i uspeti natrag kada je osjetio oštru bol u šaci. Otvorio je dlan i vidio tragove zmijinih zuba. Naime, ugrizla ga je zmija ljutica, jedina britanska otrovnica. 

S njime je srećom bio njegov brat Josh (16) koji je odmah za Brockom pohitao niz padinu. Brock dalje nije mogao pa je Josh odjurio gore i zaustavio prve prolaznike. Do tada je Brocku ruka opasno otekla te su ga helikopterom hitno prebacili u bolnicu gdje je dobio protuotrov. 

- Bili su oboje vrlo uplašeni. Moglo je sve završiti mnogo gore. Jako se ponosim obojicom što su ostali prisebni, naročito Josh - rekla je njihova majka Tracey (47) za Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • mama2misa 27.07.2015.

    To se zove sudbina,kad ti je nešto predodređeno nemožeš to izbječi..hvala bogu da je brat bio sa njim jer da nije mislim da bi danas čitali naslov kako je maleni poginuo usljed neobičnih okolnosti..Hvala Bogu što je sačuvao život ovome dječaku i nadam se da je izvukao pouku iz ovog iskustva da se nesmije pentrati po takvim stjenama blizu ruba jer to vodi samo u jednom smjeru-u provaliju!!!

  • Fenix7 26.07.2015.

    Podsjeća me na onog neuspješnog samoubojicu iz "Alana Forda". Sory, dečko, smiješno mi je, ali drago mi je da je sve dobro prošlo. Sad još samo Jack pot na lutriji!

  • LanaAtanaskovski 26.07.2015.

    Šta je tu smiješno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare