To je to što me zanima!

Preživjeli su oni učenici koji nisu čekali spasioce na brodu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dok su spasioci cijelu noć pokušavali pronaći preživjele s potonulog južnokorejskog trajekta, otkrilo se da su preživjeli oni koji su skočili u more, a ne čekali spašavanje
Vidi originalni članak

Spasilačke ekipe nastavile su potragu za preživjelima nakon potonuća južnokorejskog trajekta na kojem je bilo više od 470 ljudi. Dužnosnici su rekli kako su spasili 179 ljudi . Većina putnika su učenici iz iste srednje škole , piše CNN .

Spasioci su osvjetljavali put kako bi tijekom noći mogli ući na brod, gdje je, vjeruje se, većina zatočenih. Međutim, loše vrijeme otežavalo im je posao.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Potvrđeno je da je poginulo najmanje devetero ljudi, a na desetke je ozlijeđenih.

Trajekt je putovao iz luke Incheon na sjeverozapadu u odmaralište na otoku Jeju na jugu zemlje. Nije jasno što je uzrokovalo nesreću. Trajekt je odjednom stao i počeo se naginjati. Kapetan broda još je na ispitivanju.

Otkrilo se kako su učenici preko zvučnika dobili naredbu da stanu i čekaju daljnje upute ili stave pojase za spašavanje i skoče. Preživjeli su oni koji su skočili.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 48

  • MichaelMonako 17.04.2014.

    drugi mediji prenose vijest (Nova tv)da se čuo udarac prije prevrtanja trajakta. Izgleda da je opet kapetan pogriješio i nasukao trajekt i još uz to savijetovati putnike da ostanu na brodu je glupo.Odgovornost je svakako njegova.Strašna smrt za sve a pogotovo za nejaku djecu.Počivali u miru anđeli.

  • Zmar116 17.04.2014.

    Toliko su sračkali po sjevernoj koreji , rugali ae i sprdali sa njima...a sad ,gle koja blamaža...zrelo za ostavku vlade...

  • samo pošteno_1 17.04.2014.

    Sve mi se čini da tu ima umiješane prste Sjeverna Koreja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare