To je to što me zanima!

Prgomet: Most gubi identitet i na kraju će postati dio HDZ-a

U Mostu su očito dobili obećanje da će ojačati svoju poziciju u nekom ministarstvu ili nekoliko ministarstava, pa su i zbog toga pristali zašutiti o SOA-i, kaže Puhovski
Vidi originalni članak

Zašto se Most predomislio u slučaju Lozančić pokušali su odgovoriti, gostujući u Poligrafu na HRT-u, saborski zastupnik HRID-a Drago Prgomet i politički analitičar Žarko Puhovski. Prošla su već dva tjedna otkako je predsjednica potpisala smjenu ravnatelja SOA-e Dragana Lozančića, a premijer svoju odluku još nije supotpisao. Lozančića se neće ni ispitati u Saboru, iako je Most najprije tražio, a zatim jučer srušio zamisao SDP-a da se ta točka stavi na dnevni red.

Drago Prgomet smatra da je Most izgubio svoj politički identitet i postao dio HDZ-a. 

- U sljedećem periodu realno je očekivati da će biti sve manje iskakanja od strane Mosta u odnosu na politiku HDZ-a. Na kraju će postati samo dio HDZ-a, odnosno Domoljubne koalicije - smatra Prgomet.

- U Mostu su očito dobili obećanje da će ojačati svoju poziciju u nekom ministarstvu ili nekoliko ministarstava, pa su i zbog toga pristali zašutiti o SOA-i - rekao je Žarko Puhovski.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • luddoboli 21.02.2016.

    Baš se je pravi javio.Izdajica po profesiji.

  • moral 20.02.2016.

    Prvi identitet Most je izgubio sa akcijom "zavjesa" u kojoj ste vi sudjelovali. Također mi je degutantno kad stalno ponavljate da je g. Orešković postao premijer a narod ga nije birao........hmmmmm, koliko znam narod nije glasao za Hrid pa se kurč....po saboru i javnosti!!!

  • dahhmal 20.02.2016.

    Naravno da izdajica i dalje radi na rusenju Mosta jedino je sramota kaj mi svi pljujemo po njima koji zele malo svijetla unijeti u politiku njih nema puno nisu ni toliko iskusni ko bagra iz HDZa iSDPe i naravno da ce tesko unijeti svoje reforme jer kod nas je narod naucen da ga pljackaju i varaju i kaj je najgore to mu vjerovatno odgovara jer nista ne poduzima i to trpi godinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare