To je to što me zanima!

'Prgomet šteti stranci, ali HDZ neće nasjesti na provokacije'

Vrh stranke sada dvoji hoće li Prgometa pustiti da dalje iskače iz okvira HDZ-a i sam ode ili će ga izbaciti iz stranke. Karamarko navodno nije za izbacivanje
Vidi originalni članak

Drago Prgomet, zamjenik predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, u kratkom je vremenu dva puta medijski istupio i zamjerio se svojoj stranci. Prvi put kada je na svojem blogu pozvao branitelje u Savskoj da prekinu prosvjed i drugi put nedavnom izjavom da ne podržava radikalno desnu retoriku stranačkog šefa. 

Kako piše Večernji list, u vrhu stranke sada dvoje o tome hoće li Prgometa pustiti da i dalje iskače iz okvira HDZ-a i sam potpiše otpusnicu ili će ga izbaciti iz stranke. Karamarko je, doznaje Večernjak, skloniji opciji da Prgomet sam povuče potez. Ostatak vrha stranke smatra da Prgomet HDZ-u istupima nanosi štetu, ali za sada neće nasjesti na njegove ''provokacije'' kako bi ga izbacili. 

Uvjereni su da radi u smjeru kampanje ''Trećeg puta'' te da će se vrlo brzo vidjeti kome radi u prilog. Sumnjaju na sada bivšeg predsjednika države, Ivu Josipovića. 

Idi na 24sata

Komentari 169

  • luddoboli 22.02.2015.

    Mislim da je Prgomet u pravu. Ljudima je dosta umišljenih veličina, bahatosti i samodopadnosti.Karamarko je možda bolji čovjek nego što ga javnost doživljava. Mora poraditi na sebi i dobro birati koalicijske partnere.Vidim Čačić mu se nudi a uvjeren sam da s njime samo gubi.Milanović je bahat ali i iskren. Mislim da če upravo način na koji če njih dvoje javnost doživjeti odlučiti izbore.U pitanju će biti nijanse.

  • milka cream 22.02.2015.

    prgomet je zaista postupio tako jadno i očito da misli samo na sebe i neke svoje interese. Takvi u HDZ-u ne moraju niti biti pa najbolje da ode!

  • pitstop 22.02.2015.

    Član HDZ-: SSS i niže, mora imati manji IQ od predsjednika i manjega od istog. Mora znati sve floskule o Domovinskom ratu. Poželjno je da mrzi sve manjine, a ako ih sličajno me mrzi, onda se mora praviti. Tko misli drugačije od njega je Udbaš ili Jugonostalgičar. Mora znati pjevati Dražena Žanka. Poželjan je staž u KPJ, ali to se negira i na sav glas se ističe da je deda bio Ustaša ili u blažem obliku Domobran. Veličanje Franje Tuđmana obavezno. Od pročitane literature ima Glasnik kladionice i letak od picerije... Kune se da sluša samo Thompsona, klape, i tamburaše, a Ceca mu je na repeat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare