To je to što me zanima!

Prigovorio joj da će probuditi bebu: Potukli se u busu ZET-a

Policija nam je potvrdila kako je zaprimila dojavu o sukobu između muškarca i žene u ponedjeljak oko 17.20 sati u Heinzelovoj ulici BB, na okretištu autobusa
Vidi originalni članak

U ZET-ovom autobusu na liniji 207 u ponedjeljak su se posvađali muškarac i žena. Sve je kulminiralo tučnjavom i, nakon toga, intervencijom policije.

Policija nam je potvrdila kako je zaprimila dojavu o sukobu između muškarca i žene u ponedjeljak oko 17.20 sati u Heinzelovoj ulici BB, na okretištu autobusa.

Kako je jedan od svjedoka događaja napisao na Facebooku, žena je glasno pričala na mobitel na što se jedan muškarac požali da će mu probuditi bebu. Kako se čuje na snimci objavljenoj na društvenoj mreži, žena mu je tada odbrusila:

- Boli me k., nisam ti ja kriva.

Potom je, tvrdi svjedok, nasrnula na bračni par s djetetom. On im je priskočio u pomoć te ženi obuzdao ruke, ali je ona u tom naguravanju ozlijedila bebu. Obračun se nastavio izvan autobusa gdje je otac djeteta fizički nasrnuo na ženu.

- Lupio je šakom u glavu i složio je na pod. Beba je odvedena s crvenom ogrebotinom na čelu na Rebro, a i ova žena isto s malo promijenjenim ličnim opisom, napisao je svjedok na Facebooku.

Prijatelj napadnute žene kazao je za Vijesti.hr da joj je u obračunu slomljena vilica te da ona trenutno u KB Dubrava čeka hitnu operaciju.

Idi na 24sata

Komentari 358

  • Verbatim 28.07.2019.

    Imala je sreću...

  • Mayaaa 27.07.2019.

    Zena koja glasno prica na mobitel u javnom prijevozu- isla bi mi na zivce- ali joj nikada ne bih rekla da razgovara tise kako ne bi probudila bebu. Glupost. Ako je 'brđanka'- sebi je brđanka. Muskarac bi trebao snositi odgovornost i nadam se da hoce. Tko je on? Slomiti nekom vilicu- strasno. Prica je nepotpuna i ne vjerujem da je zena nakon sto ga je otkantala jos i nasrnula na njih. Iz vista mira.

  • Indu 25.07.2019.

    Udariti u obrani je jedno i bez prekoracenja nuzne sile, ali izaci iz busa i vani zensku/ slabiju osobu tesko ozlijediti u glavu pa koliko luda ili bezobrazna bila je nasilnistvo, bahatost veca nego njezina. Tko si normalan dozvoljava udariti nekoga u glavu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare