Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prigovorio joj da će probuditi bebu: Potukli se u busu ZET-a

Policija nam je potvrdila kako je zaprimila dojavu o sukobu između muškarca i žene u ponedjeljak oko 17.20 sati u Heinzelovoj ulici BB, na okretištu autobusa

353 komentara

U ZET-ovom autobusu na liniji 207 u ponedjeljak su se posvađali muškarac i žena. Sve je kulminiralo tučnjavom i, nakon toga, intervencijom policije.

Policija nam je potvrdila kako je zaprimila dojavu o sukobu između muškarca i žene u ponedjeljak oko 17.20 sati u Heinzelovoj ulici BB, na okretištu autobusa.

Kako je jedan od svjedoka događaja napisao na Facebooku, žena je glasno pričala na mobitel na što se jedan muškarac požali da će mu probuditi bebu. Kako se čuje na snimci objavljenoj na društvenoj mreži, žena mu je tada odbrusila:

- Boli me k., nisam ti ja kriva.

Potom je, tvrdi svjedok, nasrnula na bračni par s djetetom. On im je priskočio u pomoć te ženi obuzdao ruke, ali je ona u tom naguravanju ozlijedila bebu. Obračun se nastavio izvan autobusa gdje je otac djeteta fizički nasrnuo na ženu.

- Lupio je šakom u glavu i složio je na pod. Beba je odvedena s crvenom ogrebotinom na čelu na Rebro, a i ova žena isto s malo promijenjenim ličnim opisom, napisao je svjedok na Facebooku.

Prijatelj napadnute žene kazao je za Vijesti.hr da joj je u obračunu slomljena vilica te da ona trenutno u KB Dubrava čeka hitnu operaciju.

Možda vas zanima i ovo:
Message