To je to što me zanima!

Prijatelj generala Gotovine: Ante se drži najbolje od svih

Željko Dilber, prijatelj generala Gotovine, kaže da se osjeća napeto. Ipak, nada se oslobađajućoj presudi. Dodaje da se čuo s Antom i u srijedu te da je on odlično
Vidi originalni članak

Osjećam sve veću napetost iz dana u dan i svaka mi je minuta sve teža, rekao je Željko Dilber, prijatelj generala Ante gotovine za Tportal. Dodao je kako očekuje oslobađajuću presudu. Dodaje i kako će Gotovina, ako izađe iz zatvora diktirati tempo. S generalom se, kaže, čuje vrlo često te ga je redovito posjećivao u Haagu. Kaže da su se čuli i u srijedu te dodaje da je Gotovina odlično i da je najpozitivniji od svih. Kaže i kako Gotovina ne želi da njegovo ime koriste za u bilo koje svrhe, a pogotovo ne u političke.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 32

  • JelenaIntrade 14.04.2011.

    Mislim da ovako ponosnog,hrabrog i čvrstog generala nema nigdi na svitu ! Ma ne damo mi našeg Antu nikome nikada !!!!! Uvik i zauvik i u dobru i u zlu uz našeg Antu !

  • Pitbull21 14.04.2011.

    Nestrpljivo isčekujem presudu i siguran sam da će ga osloboditi jer je Ante istinski heroj, pravi ratnik i veliki gospodin. Sve smo bitke dobili, dobit ćemo i ovu posljednju! http://www.youtube.com/watch?v=Pm9b4krCHsE Pravda na kraju pobjedi, istina uvijek nađe put i nikad nije uzalud! :))

  • 25sat 14.04.2011.

    Vjera, ljubav i ... GOTOVINA !

Komentiraj...
Vidi sve komentare