To je to što me zanima!

Otkrivamo što rade i kako žive Hrvati u Zambiji: 'Sad ih bar možemo vidjeti, šalju nam slike'

Donosimo ispovijesti njihovih prijatelja koji nam otkrivaju kako njihovi najbliži provode vrijeme u iščekivanju suđenja. Život im se preokrenuo
Vidi originalni članak

Osmero hrvatskih državljana napokon bi se ovog tjedna trebalo naći pred sudom kako bi se izjasnili o optužbama koje im nameću, za navodnu trgovinu djecom, te bi ovog mjeseca trebalo početi i suđenje, kako doznajemo od zambijske novinarke. U proteklih pet mjeseci nije se samo promijenio njihov život nego i život njihovih obitelji te prijatelja.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 10

  • Kikiriki123 02.05.2023.

    Svi normalni ljudi u Hrvatskoj jedva čekaju da se ne njih 8 nego 12 vrate doma. Hrvatska je uz vas, ne obazirite se na hejtere i licemjere!

  • Suštinu u prvi plan 02.05.2023.

    Da li ih Pernar na bilo koji način maltretira? Mora da im je šok kako se on našao pozvanim da ih na zambijskom sudu kleveće. Moron. Podrška osmorki! Držite se i sretno!

  • vinja 02.05.2023.

    Čudna neka priča, najprije zatvoreni, pa pušteni, pa ponovno uhićeni i konačno slobodno šeću. Druže se s ljudima, idu s njima u sela, pomažu onima sa slabijim imovinskim stanjem, pa se čovjek pita tko tu koga laže. i što je uopće istina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare