To je to što me zanima!

Prijatelji iz škole poručili Stjepanu: Ozdravi nam...

Stjepan se oporavlja u dječjoj bolnici u Klaićevoj. Policija ga je 8. veljače pronašla u nesvijesti na parkiralištu ispred Mercatora u Vukovarskoj ulici
Vidi originalni članak

Majice s portretom nedavno pretučenog Stjepana U. na kojima piše “Ozdravi nam, Stipe, to je sve što smo od neba tražili...” osmislili su njegovi prijatelji iz 2. d razreda 3. ekonomske škole u Zagrebu. U srijedu su u školi za njega objesili transparent potpore. Odigrali su i prijateljsku nogometnu utakmicu sa susjednim razredom u njegovu čast. Stjepan se oporavlja u dječjoj bolnici u Klaićevoj. Policija ga je 8. veljače pronašla u nesvijesti na parkiralištu ispred Mercatora u Vukovarskoj ulici. U utorak je dječak napunio 17 godina i primio majicu s vlastitim likom koju su mu darovali kolege.
- Nekako je čudno gledao u tu majicu, a onda bez riječi počeo pokazivati na oko, usta, uho i druge dijelove lica. Govorio sam mu kako se točno koji dio zove. Očekujemo da će ga uskoro prebaciti na redovni odjel jer mu je pala temperatura - rekao je jučer Stjepanov očuh Željko Križ.  S temperaturom od 39,5 stupnjeva prošli tjedan su ga vratili na odjel intenzivne njege.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Wildgirl 05.03.2009.

    bravo za kolege....brz oporavak

  • ledena 666 05.03.2009.

    mmm.., jako lijepo

  • crnka27os 05.03.2009.

    i njemu daj Bože snage!znamo da ti to možeš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare