To je to što me zanima!

Prijava nasilniku: Na Badnjak nožem pokušao ubiti susjeda

Nakon što je susjeda dvaput ubo u leđa i jednom u vrat, nasilnik je teško ozlijedio i sebe. Čim se dovoljno oporavio, s njim je popričala policija i digla kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci kazneno su prijavili teško ozlijeđenog Milana B. (47) za pokušaj ubojstva susjeda B. M. (49). Sumnjiče ga da je na Badnjak 24. prosinca oko 12.40 sati, na Ferenščici, u kući, zbog neriješenih imovinskih odnosa prvo verbalno, a potom i fizički nasrnuo na susjeda.

U jednom trenutku dohvatio je nož i susjeda ubo dvaput nožem u leđa. Susjed je ozlijeđen istrčao iz kuće istrčao po pomoć. Milan ga je sustigao i nožem ga ubo u vrat. B. M. je uspio pobjeći do susjede koja je pozvala pomoć. Milan se, nakon napada, vratio u svoju kuću i nožem se ubo u trbuh te se teško ozlijedio.

Pronašli su ga policajci koji su došli na intervenciju. Vozilo Hitne pomoći prevezlo ga je u KBC Zagreb, dok su napadnutog B. M. prevezli u KB Dubrava. Nakon što se dovoljno oporavio u bolnici, policajci su s osumnjičenim obavili razgovor te ga kazneno prijavili. Kako doznajemo, od ranije je evidentiran zbog sličnih kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • japanokinez 10.01.2015.

    Goluba pismonošu naganjavale krvolocne ptičurine pa je jedva probio do redakcije kako bi s nama podijelio ovu vijest.

  • jovoslav 10.01.2015.

    jos jedan milan manje tj u buksi vise

  • sp analiticar 09.01.2015.

    brza informacija....svaka cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare