To je to što me zanima!

Prijava protiv oca i liječnice: Zbog upisa u vrtić krivotvorili potvrdu da mu se dijete cijepilo

Temeljem navedenih isprava dijete je upisano u vrtić, no naknadnim provjerama utvrđeno je kako dijete nije cijepljeno jer roditelji djeteta to odbijaju
Vidi originalni članak

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje i utvrdila da je 44-godišnjak počinio kazneno djelo krivotvorenja isprava, a 65-godišnjakinja kazneno djelo krivotvorenja službene ili poslovne isprave.

Naime, policija je nakon istrage utvrdila da je muškarac kao roditelj djeteta, prilikom upisa djeteta u vrtić na području jedne porečke općine, tijekom kolovoza ili rujna prošle godine, dostavio krivotvorenu presliku iskaznice imunizacije, kao i potvrdu 65-godišnje liječnice o obavljenom sistematskom pregledu, a koja je neistinito navela da je dijete redovito cijepljeno.

SVE POČINJE U NEDJELJU Veliki vodič: Sve što treba znati o cijepljenju protiv korone u RH

Temeljem navedenih isprava dijete je upisano u vrtić, no naknadnim provjerama utvrđeno je kako dijete nije cijepljeno jer roditelji djeteta to odbijaju.

Zbog sumnje da su počinili kaznena djela, policija će o utvrđenom izvijestiti nadležnom državno odvjetništvo u redovnom postupku.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • cibalitanac11 27.12.2020.

    Ako su sva ostala djeca cjepljena,a jedno nije,cemu panika,od cega se plase ova cjepljena djeca ako su zasticena cjepivom?

  • Tomi83 25.12.2020.

    Treba uvesti kazne zatvora za takve prijestupnike, i obavezno uvesti da se svi moraju cijepiti protiv COVIDA, inace nema upisa ni u vrtic, osnovnu, srednju skolu, fakultete...ma nigdje. Sistem je jak, samo ga treba znati upotrijebiti.

  • 24.12.2020.

    ima li što pošteno u ovoj močvari?

Komentiraj...
Vidi sve komentare