To je to što me zanima!

Prijavili vlasnika bika: Golfom naletio na životinju i poginuo

U utorak oko 19.25 sati vozač Golfa udario je u bika. Životinja je pala na prednji dio automobila, koji se od siline udarca zanio te sletio s ceste. Vozač (71) na mjestu je preminuo
Vidi originalni članak

Utvrđen je identitet vozača koji je poginuo u bizarnoj prometnoj nesreći u mjestu Konjsko kod Klisa. Obitelj nastradalog je potvrdila kako je u pitanju muškarac rođen 1947. godine, koji je u utorak navečer išao cestom prema Muću.

NESREĆA KRAJ KLISA Vozač udario u krave, izgubio kontrolu nad autom i poginuo

Do nesreće je došlo na dugom ravnom dijelu prometnice D56 (cesta od Klisa prema Muću, odnosno Drnišu) u utorak oko 19.25 sati, u sumrak, kada je vozač u Volkswagen Golfu udario u – bika! Životinja je pala na prednji dio automobila, koji se od siline udarca zanio na cesti i završio u kamenjaru pokraj prometnice, okrenuvši se na krov.

Liječnica ekipe Hitne pomoći nije mogla pomoći nesretnom čovjeku, preminuo je na mjestu. Zbog nesreće je cesta bila zatvorena više od pola sata.

Ovim slučajem rukovodi splitsko državno odvjetništvo, a zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom je osumnjičen 42-godišnjak. Ostavio je bez nadzora stado goveda na ispaši nekih kilometar i pol do dva od prometnice, nije poduzeo sve mjere osiguranja kako bi spriječio životinje da dođu do izuzetno prometne ceste.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • najiram 10 20.09.2018.

    pitanje da je po cesti išao pješak ili biciklist što bi ućinio vozač...drugi par rukavica JE smeče evropsko od auta...treba tužiti proizvođaća auta što je proizveo nesigurno vozilo...danas svako tko se sa 60 km sleti ili udari u nešto gine u autu...auto ga jednostavno zarobi i ubije...onda je još tu ono smeče što se napuhne...ako slučajno preživiš onda te ono uguši...treba zabraniti prodaju tog smeča od automobila..... i tražiti da maknu plastiku sa vozila pojačaju debljinu lima i postave sigurnosne štos denfere...koje danas ni auti nemaju...pokoj mu duši poćival u miru....

  • Uragan_1 19.09.2018.

    Nije vidio bika ????🙄🙄🙄🙉🙉🙉🙉

  • NemamNick 19.09.2018.

    Nek indijanci pocnu cuvati stoku a ne samo pustiti i ic gledati TV

Komentiraj...
Vidi sve komentare