To je to što me zanima!

Prijavili vlasnika farme koji je do smrti izgladnio 199 krava

Utvrđeno je kako je muškarac (51) od 1. studenog 2012. godine do 28. ožujka ove godine na farmi uskraćivao dovoljne količine hrane i veterinarske pomoći svojoj stoci
Vidi originalni članak

Policija je dovršila krim istraživanje nad 51-godišnjim vlasnikom farme krava u Krbavskom Polju kojeg se tereti za ubijanje i mučenje životinja.

Utvrđeno je kako je muškarac od 1. studenog 2012. godine do 28. ožujka ove godine na farmi uskraćivao dovoljne količine hrane i veterinarske pomoći svojoj stoci te izravno doprinio pogoršavanju zdravstvenog stanja 307 krava.

Zbog izgladnjivanja je uginulo 199 krava. Oko 60 lešina otpremljeno je u Agroproteinku, dok ostale uginule krave nisu zbrinute na propisan način.

Protiv 51-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • AntonTrdić 29.04.2013.

    koji bolesnik ... umjesto da im proda u meso i zaradi on ih ubio

  • Capafiori 28.04.2013.

    Je li uredno primio poticaje za uzgoj? Ako je, dodijelite mu Jakovinu da mu čuva preostalu stoku jer su onda obojica imala koristi za sebe. :( Ili mu bar dajte kakvo mjesto u Ministarstvu poljoprivrede jer takav kadar je upravo za njih.

  • 1 podravec 28.04.2013.

    Sjetite se Mavroviča kad je bio predsjednik seljačkog saveza kako je cinično govorio i kurvanjski se smijao jadnim seljacima koji su oduvijek živjeli od svog rada, govorio je da tko nezna na zemlji radit da se ostavi toga,samo pametni rade dok je bilo poticaja! e dok su mu zavrnuli državnu pipu ode Mavro zatvorio poljoprivredu i ne isplati se. Evo vam sad i Dedakoviča sa svojim jabukama,prodavo pamet kako se jabuke proizvode on bio najpametniji kad mu država napravila vočnjake,poslije sve jabuke država otkupila za vojsku i ostale državne ustanove cijena se jabuci nabrijavala isplata bila na vrijeme joj kako je bio pametan ,a kad mu zavrnuli pipu odmah suze i sad to kupio Todorič i opet sa čime nego sa državnm novcem.I zato nam je sve u banani jer se pojedincima pogodovalo, novci se trošili na takve bilmeze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare